Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, egy 180cm-es pasi nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, egy 180cm-es pasi nem túl alacsony nektek? Hogyan lehetnék magasabb?

Figyelt kérdés
Mostanában úgy vettem észre, hogy 185-190 centi a minimum ami alatt szóba sem állnak a nők a férfiakkal.Meg minden nőnek a magas pasik kellenek, így hát jó lenne 5-10 centit nőnöm.20éves vagyok.
2011. febr. 21. 16:15
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Nektek fiúknak is nagyok az elvárásaitok:) Ez egy oda-vissza működő dolog. A tökéletesség sokszor unalmas és a legtöbbször úgyis a párunk "hibáiba" szeretünk bele. Rossz lányokkal futottál eddig össze..vagy lehet hogy magasra teszed a lécet?
2011. febr. 28. 21:09
 32/32 A kérdező kommentje:
Dehogy teszem magasra, nekem bőven elég külsőre egy átlagos csaj aki ápolt és ad magára, nem értem miért akar mindenki egy filmsztár kinézetű pasit, ebből már elegem van.És még én puncsoljak mindenkinél udvarlás címszó alatt.
2011. febr. 28. 23:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!