Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt egy pasi akinek én eleinte tetszettem aztán én szerelmes lettem és számtalan butaságot csináltam, ami hamar kiábrándította. Hogy lehetnék vele újra jóban?
Hat a csoda meg a sok ido segithet ebben az esteben.
En is jartam igy. A szerelem nagy hulyet csinalt belolem. O turelmes volt sokaig en meg egy kis hulye agressziv picsa...kinottem. Kellett 6 ev...o megnosult elvett egy tolem joval idosebb not amin meg annak ellenere, hogy nekem is van parom es nagyon szerencses vagyok igy utaljara kicsit kiakadtam....
Szoval ne zaklasd. Hagyd elni. Tanulj a hulyesegeidbol es legkozelebb legy okoksabb.
Tudom, hogy jo volna. De o nem akar veled beszelgetni. Igaz?
beszelni akarsz vele, mert szerelmes vagy es vagysz a tarsasagara. Ez normalis. Hagyj neki egy kicsi idot okesz?
Akkor meg lehet az elottem szolonak volt igaza. Be kellene neki bizonyitani, hogy valojaban, nem is vagy te olyan hulye mint amilyennek mutattad magad - nekem mar tul keso volt pl.
Lehet valoban mukodne, ha te, te magad lennel ujra - vagyis folyamatosan - . Lehet megggondolna magat. Csak adj neki teret es ne legy turelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!