Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, egy 180cm-es pasi nem túl alacsony nektek? Hogyan lehetnék magasabb?
Figyelt kérdés
Mostanában úgy vettem észre, hogy 185-190 centi a minimum ami alatt szóba sem állnak a nők a férfiakkal.Meg minden nőnek a magas pasik kellenek, így hát jó lenne 5-10 centit nőnöm.20éves vagyok.2011. febr. 21. 16:15
1/32 anonim válasza:
Milyen 185-190? Minimum 320 mostanság az elvárás. Ajánlom vegyél egy gólyalábat
2/32 anonim válasza:
Szerintem a 180 centivel nincs baj:) Én 168 cm vagyok, szóval még magassarkúban sem lennék magasabb nálad - és nálam magasság szempontjából igazából ennyi a lényeg. Nőni nem hiszem, hogy fogsz még tudni:) Hidd el, azért a 180 nem olyan alacsony:)
18/L
3/32 anonim válasza:
Hát ez egy nagy baromság. 180 centi nekem tökéletes, én 164 vagyok. Bár attól függ, neked milyen magas lányok tetszenek. Egy 180 centisnek lehet, hogy te alacsony lennél.
5/32 anonim válasza:
Nekem csak magas pasik jönnek be, de sztem a 180 cm egyáltalán nem alacsony. Azért egy ketteslétra se jó. Szóval nekem bejönnél. egyébként én 172 cm vagyok. 18/L
6/32 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Nem csak 170centis nők vannak ám :)
Egy 160centis lányhoz már majdnem hogy túl magas is vagy :)
Ezen ne görcsölj..
Nekem csak az a lényeg, ha a legmagasabb tűsarkúmat felkapom, a párom akkor is legyen magasabb nálam..:)
Amugy valaki meg kifejezetten nem szereti a tul magas pasikat:)
7/32 anonim válasza:
Én 160 cm vagyok és egy 180 cm-nél magasabb pasi nem is nagyon kellene :P 15/L
8/32 anonim válasza:
szerintem a 180 cm magasnak számít...hacsak nem gólyalábas csajokkal akarsz járni..egyébként én csak 162 cm vagyok, szerintem a 174-175 már ideális méret, te pedig több vagy annál
9/32 anonim válasza:
164 vagyok én is, max 10 centis magassarkút veszek fel néhanapján, az 174 akkor, szóval a 180 egyáltalán nem alacsony. Igazából én inkább az alacsonyabb pasikat bírom, akik nagyjából velem egymagasak.
10/32 anonim válasza:
180 cm. alatti pasik ássák el magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!