Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, egy 180cm-es pasi nem túl alacsony nektek? Hogyan lehetnék magasabb?
Nekem a 180 már túl magas, nekem unokatestvérem pár centi híján 2 méter, nagyon rossz érzés vele beszélgetni.
24 éves vagyok, 162 cm, párom 30 éves 175 cm. Soha nem volt gondom a magasságával. Az egyik nagy haverja is 175 magas barátnője, 168 körül van, náluk sem volt a magasság probléma.
Jaj, hol élsz, te ember ? Költözz ide, most azonnal !
Itt alig haladják meg a 170-et, már én érzem magasnak magam a 164 centimmel...
Nem tudom mit gondoljak, jól esett akik írták, hogy ez a magasság megfelelő:)
Ha megnézitek tvben is Sebestyén Balázs 175-180 cm és Stohl András is és alacsonyozzák őket a tvben, tehát nem értem ha ez jó méret akkor miért mondják rájuk, hogy alacsonyak?
Meg azt figyeltem meg, hogy a lányok is egyre magasabbak, 175-180centi a velem egykorú lányok fele, és erre még ugye jön rá a magassarkú, a fiúk meg magasabbak mint én a többség, ezt így vettem észre.Nem ritka a 190-200 centi.
Biztos Óriásországban élsz :D
De komolyan, itt pont a 190 centisek mennek ritkaságszámba. 180 centi is magas, ne problémázz ezen,ez tök jó magasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!