Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 18 éves vok és a pasi 22!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves vok és a pasi 22! Lehetnek más elvárásai a korából adódóan?

Figyelt kérdés
Még nem jöttünk össze, de ő szeretne és még nem taliztam vele, majd mostanában fogunk találkozni! Viszont bennem vannak kételyek!Szűz vok, és úgy érzem nekem nem oan kapcsi kell, ahol az első hónapban lefektet a csávó(3éve nincs pasi, nem volt még soha komolyabb)! Viszont ha ő 22 lehet másra vágyik mint én! Mi a véleményetek erről?!
2009. jún. 18. 19:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha hamar felhozná a témát vagy úgy jönnének ki a dolgok hogy sor kerül a szexre és nemakarod akkor nem teszed meg.Ha emiatt otthagy nem jelentettél neki semmit, akkor egy bunkó.Ha szeret akkor vár rád.
2009. jún. 18. 19:53
 2/11 A kérdező kommentje:
Igazad van! Mégis pasi...vannak szükségletei...szal ez kicsit idegesít...:/
2009. jún. 18. 19:54
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
attól,hogy 22éves,még nem biztos,hogy a szexre hajt. Ha találkoztok,jobban kiderül majd,hogy mi a véleménye ebben a témában. Ha rendes a pasi és megszeret,biztosan nem erőltet majd rád olyat,amit te nem szeretnél és türelmesen várni fog,míg készen állsz! Ne ítéld el előre a kora miatt,adj esélyt a kapcsolatnak!
2009. jún. 18. 20:01
 4/11 A kérdező kommentje:
de aranyos vagy! :) ez télleg sokat segített! :) megpróbálom:)
2009. jún. 18. 20:03
 5/11 anonim ***** válasza:
szerintem nem kell az egekig misztifikálni, a szeret akkor vár rád dolgot. Őszinte leszek: 22 éves, nyilvánvalóan sok kapcsolata volt már, és igen, a szavaiddal élve vannak szükségletei. Én 16 évesen jöttem össze a párommal, ő akkor volt 21. Én szűz voltam még akkor, ő pedig nagy kaszanova...és igen voltak szükségletei, amit én átláttam, és alig két hét után megadtam neki. Később ő is elismerte, hogy nem működött volna a kapcsolatunk, ha játszom a kislányt, és hónapokat kell udvarolnia. A hosszú udvarlások, általában a kamaszos kapcsolatokra jellemzők. Mi már két éve együtt vagyunk, én nem bántam meg, hogy hamar lefeküdtem vele. Mérlegeld, hogy érett vagy e hozzá, de ha úgy döntesz, hogy nem akkor lépj ki még most, és kiméld meg magad attól, hogy elhagyjon, megcsaljon...Szerintem összejöhetnétek, a korkülönbség nem nagy köztetek.
2009. jún. 18. 20:11
 6/11 A kérdező kommentje:
tehát akkor hülyeség az, h 18évesen én még várni akarok vele?! mert én eddig ugy voltam vele, h azért egy fél év teljen el! ő nem bírná ki?! ennyire fontos ez?!
2009. jún. 18. 20:14
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem hülyeség hogy várni akarsz vele. Neked fontos és ezt neki meg kell értenie... Ha nem érti meg akkor nem vagy te elég fontos neki...

Vannak szükségletei amit saját maga is ki tud elégíteni ha nagyon akar, nem kell feltétlen te lefeküdj vele.

Jah, és attól mert fél évet te várni akarsz, azért egy idő után szerintem mehet a petting

2009. jún. 18. 20:37
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem hülyeség, hogy várni akarsz vele. Ne azért veszítsd el, mert ő akarja, hanem azért, mert te is akarod.
2009. jún. 18. 20:46
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem fél évet azért ne várj, az nagyon hosszú idő. max 1-2 hónap.
2009. jún. 18. 21:22
 10/11 anonim ***** válasza:
Mert ha azért fekszetek le egymással, mert "ciki, h még nem tetted meg", csak magadnak ártasz, mert az első alkalomra mindig emlékezni fogsz, legyen az jó, vagy rossz. De a döntés legyen MINDENKÉPP a Tiéd!:) sok sikert:)
2009. jún. 30. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!