Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves vok és a pasi 22! Lehetnek más elvárásai a korából adódóan?
Figyelt kérdés
Még nem jöttünk össze, de ő szeretne és még nem taliztam vele, majd mostanában fogunk találkozni! Viszont bennem vannak kételyek!Szűz vok, és úgy érzem nekem nem oan kapcsi kell, ahol az első hónapban lefektet a csávó(3éve nincs pasi, nem volt még soha komolyabb)! Viszont ha ő 22 lehet másra vágyik mint én! Mi a véleményetek erről?!2009. jún. 18. 19:51
11/11 A kérdező kommentje:
köszi szépen:) bár már úgy néz ki h tali se lesz, nem is beszélünk...:/ ennyi...
2009. júl. 1. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!