Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, egy 180cm-es pasi nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, egy 180cm-es pasi nem túl alacsony nektek? Hogyan lehetnék magasabb?

Figyelt kérdés
Mostanában úgy vettem észre, hogy 185-190 centi a minimum ami alatt szóba sem állnak a nők a férfiakkal.Meg minden nőnek a magas pasik kellenek, így hát jó lenne 5-10 centit nőnöm.20éves vagyok.
2011. febr. 21. 16:15
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
pont jo vagy ne aggodj:)
2011. febr. 28. 17:59
 22/32 anonim ***** válasza:
a 180 tökéletes
2011. febr. 28. 18:05
 23/32 anonim válasza:
én 171cm vagyok a barátom 175cm És nagyon szeretem :) a magassága tökéletes 15/L
2011. febr. 28. 18:12
 24/32 anonim ***** válasza:
38%

Már bocsi h bunkón fogok írni de ezt nem hagyhatom...

te kajak nem vagy normális... miaz h az alatt szóba se állnak hát dehogynem!! kezdjük ott én 18 éves vok és lány én 14.3 centi vok!!!!! és van barátom aki 173 centi... na ha te alacsony vagy akk én mi??? hmm??? törpe??? ?:@::@ sztem neked csak túl nagy az egod ezért kell neked még jobban h tökéletesebb légy!! nem a megfelelő lánnyal akarsz szóba állni ezért utasítanak max vissza... én tavaly májusba voltam 143 cm most febr. elején meg csak fél centit nőttem... azért számold már ki h az hány hónap... és most majd emiatt ápr. végén mehetek kórházba mert kicsi vok pedig anyum is kicsi... azért gondolkozzáll már el... ha én akkora lennék mint te örülne a fejem :@ már bocsi... de ez kicsit ink számomra megalázó h te még nőni akarsz!!!!!!!!!!! hát akk én??? képz én is nőni szeretnék!!! adhatnál pár centit igazáűn!!!!!!:@ :(

2011. febr. 28. 18:39
 25/32 anonim ***** válasza:

170 cm magas vagyok, szóval ha nem "dodnál eleve" a magasságom miatt nem hiszem, hogy nálam ez kizáró ok lenne. Hidd el vannak a magasság kérdésen kívül nagyobb arányban befolyásoló tényezők, hogy járjak valakivel:)

L/19

2011. febr. 28. 18:47
 26/32 anonim válasza:
Ha meg mindenképp nőni akarsz feküdj nyújtópadba ;)
2011. febr. 28. 18:49
 27/32 A kérdező kommentje:

18:39

Dehogy vagyok egoista.Nektek kedves lányoknak nagyok az igényeitek, van aki alapból elutasít mert csak 180 vagyok, pedig nem is ismer.Neked meg nem gáz, hogy 143 centi vagy mert lányoknál nem számít mert a nők felsőbbrendűek, ők válogatnak, ti választotok, a pasiknak meg minél jobban kell kinézni különben egyedül öregszik meg.Ez az oldal is tele van hasonló kérdésekkel amit lányok írnak ki, hogy miért nincsenek jó pasik meg álom pasik, mindenki a tökéletes, filmsztárhoz hasonló izmos pasikat akarja, aki nem ilyen az egyedül marad, és hát én nem születtem tökéletesnek, így meg igen csak nehéz csajozni, ez áll annak hátterében, hogy kiírtam ezt a kérdést, neked meg nem tudom mi a bajod, hogy 143vagy, a pasik nem ez alapján fogják megszabni a te értékedet, a csajok ilyenek csak.

2011. febr. 28. 18:59
 28/32 anonim ***** válasza:

hát sztem a 180 az átlag, felette már magasnak mondható.

Én 176 vok, és nincs ilyen jellegű problémám mint neked.

Bár én is szívesebben lennék magasabb, de annyira nem nagy gáz. Mit szóljon az aki 160 centis? ismerek olyat.

2011. febr. 28. 19:09
 29/32 mmia válasza:
az én barátom 173,5 cm, fél centivel nagyobb mint én vagyok, és én így szeretem.. persze kellemetlen ha a fiú kisebb, de ha szeretsz valakit, nem számít..amúgy a 180 cm sztem tökéletes.ne aggódj.amúgy meg nem azért nősz,mert akarsz...hidd el, megnöveszteném a barátomat...:D
2011. febr. 28. 19:24
 30/32 anonim ***** válasza:
Ismred Selena Gomezt? az csak 165 és jól nézz ki igen nem számít a magassága de lehet h neki jó a 180 centi am akk ne olyan csajt keress aki a filmsztáros pasikra bukik, akk rossz csajokr nézel... és nekem pont azért rpssz h ilyen kicsi vok mert a magasságom miatt elég sok mindent nem csinálhatok, nem lehet soha motorom pedig nagyon szeretnék és azért mert nem ér le a lábam :( neked meg le ér és csinálhatod,,, tesin nem tok magasakat ugrani... és ha felszállok a buszra haverom meg fogja vállam és azt mondja vigyáz gyerekkel vagyok.. nevetek rajta mert vicces... de néha azért elég szarul esik h csak azzal tudnak piszkálni h kicsi vagyok és ez nekem rosszul esik.. én örülnák h legalább csak 155 vagy 160 centis lennék... nem h 180 vok és még nőni akarok...
2011. febr. 28. 19:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!