Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki kibeszélné velem a szerelmi életét?
én is segítek, te is segíts...
14/l
jajj én csak irigyellek..
te nem viselkedsz előtte szánalmasan:P
vagy nem tudom. talán most én is "csűröm csavarom" a dolgokat köztünk, hogy egyszer így hülyén viselkedek, másdzor tök zavarba jövök, meg se hallom ha köszön mikor mögöttem jön...
és arról nem is beszélve, hogy szerintem teljesen kijátszottam, hogy egyáltalán nem tetszik nekem. azóta kicsit visszafogott a kedvességéből irántam. mert mikor a közelemben van alig tudok megszólalni. de ő jönne beszélgetni... meg az lehetséges, hogy a bnőmön keresztül akar kezdeni vmit?
Majd megpróbálom. :)
Hát ne irigyelj, szerintem ott jó neked, abban a pozícióban, ahol vagy. Szedd össze magad, ha a közelében vagy, ne cseszd el!
Mindenesetre én megyek aludni, jó éjt nektek! Holnap beszámolok, mi volt. :D Ja, és köszi a tippeket!
én is megyek, és köszönök mindent:D
akkor holnap beszámoló mindenkitől:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!