Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki szerelmi bánatban szenved? Ha igen miért, mi az oka?
Én igen :/ Szerettem nagyon a barátnőmet,de ő nem törődött velem,és folyton csak szomorú voltam emiatt :( Szakítottam vele,annak ellenére,hogy szerettem,és azóta darabokban vagyok :/
F19
Gőzerővel hajtottam egy lányra, belekeveredett egy nagyon csúnya dologba, szó szoros értelmében az életét mentettem meg, ennek a levét iszom 1 éve. Tudta mit érzek, de neki más kellett, azóta csak akkor keres amikor baj van... Mai napig megbolondulok érte, ugyanakkor fáj a szívem, ha rá gondolok. Alig beszélünk.... Gőzerővel keresek egy másik lányt akinek a "segítségével" kiszeretek belőle. Szerintem ez a legjobb módja, hogy mást keresek.
20/f
20/F
Én igen, ez egy reménytelen szerelem, ismerjük egymást, szoktunk beszélni, de egyrészt félek kezdeményezni, másrészt, meg szerintem csak haverként tekint rám. :(
18/l ő 20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!