Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Izom vs Intelligencia. Lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izom vs Intelligencia. Lányok, nektek melyik jön be?

Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 12:32
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
Elsődleges egyértelműen az intelligencia, mivel nekem is jutott bőven belőle. Viszont, szerencsére, a párom intelligens is és testileg pedig egy Adonisz :)
2011. jún. 2. 12:47
 42/50 anonim ***** válasza:
amíg fiatalon a barinőknek akarnak felvágni milyen pasijuk van addig az izmos srácot preferálják.ha viszont rájönnek hogy meg is kell élni valamiből akkor hozzámennek egy intelligens emberhez
2011. jún. 2. 12:54
 43/50 A kérdező kommentje:
Így van Az izom az nem minden. Mondjuk,nem hátrány,ha van,de ha nincs,attól még az az illető ugyanolyan értékű ember. A másik: van olyan harcművészet,ami az ellenfél erejét használja az ellenfél ellen. Ezzel a tudással egy vékony srác feltörölheti a padlót a kigyúrt macsóval.
2011. jún. 2. 13:13
 44/50 anonim válasza:
100%
Én jóképű vagyok és intelligens de kicsit sem izmos.Vékony vagyok,de ez nagyrészt tetszik a lányoknak úgyhogy az sem igaz hogy minden lánynak az izmos srácok jönnek be...vki ki nem állhatja őket,valaki a mackósra bukik valaki a koxosra valaki pedig a vékonyakra...Amúgy az arc fontosabb a lányoknál ha dagi vagy lefogyhatsz ha vékony vagy meghízhatsz ha nem vagy izmos még elkezdhetsz kondizni de ha hülye fejed van az nemigen fog változni :)
2011. jún. 2. 13:14
 45/50 anonim ***** válasza:

Utolsó hozzászóló vitte a pálmát a válaszával, igaza van :D Fejet nem tudod változtatni csak!

Barátnőm szokta mondani zacskót a fejére :D =D

2011. jún. 2. 13:27
 46/50 anonim ***** válasza:
Nekem, mielőtt találkoztam a párommal, a sportos testalkat jött be. Mondhatni, ez volt az ideálom (bár azért nem voltam egy elvakult idealista aki csak az álomkép után kajtatott, de azért tudtam h mi az ami nagyon bejön:)). Aztán pontosan emlékszem arra a pillanatra amikor Őt először megláttam, pedig semmi különöset nem éreztem, nem is tetszett. Vékony testalkatú és nem hasonlított az ideálképemre. De aztán lassacskán megismertük egymást (nem randiztunk v ilyesmi, csak egy baráti társaságban voltunk), egyre többet beszélgettünk, és kiderült h sok dologban hasonlóak vagyunk, órákig tudtunk beszélgetni,és a műveltsége totálisan levett a lábamról, felnéztem rá és tiszteltem érte. És igen, ennek hatására külsőre is egyre jobban tetszett, annak ellenére h különböző volt a korábbi elképzelésemtől. Két éve vagyunk együtt.
2011. jún. 2. 13:28
 47/50 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el mindent teljesen, de sztem a 2 kicsit kizárja egymást. Egy intelligens férfi egyetemre jár, beleássa magát a szakterületébe, amellett meg nincs idő aktív sportra vagy napi szinten gyúrásra. Főleg, ha barátnővel is foglalkozni kell, esetleg dolgozni is. Akinek viszont csak annyi a napi program h kiöltözzön és dickóba menjen, az ráér gyúrni.
2011. jún. 2. 14:11
 48/50 anonim ***** válasza:
Számomra fontos, hogy intelligens legyen. El lehessen vele beszélgetni, de nem kell hogy 3 diplomája legyen vagy ilyesmi. én tök jól el tudok dumálni egy kőművessel is, ha értelmes, meg normálisan látja a világot. Mostanában olyan emberek közt forgolódok, akiknek jó ha érettségije van és mind egytől-egyig teljesen értelmes, jófej, kedves, vicces emberek. Néha komolyan nem értem miért nézik le manapság azt aki nem egyetemre jár "csak" szakmunkás. Na mindegy. Nem ezen múlik egy kapcsolat sikere sztem. A lényeg, hogy egy hullámhosszon legyünk. Izomról meg annyit, hogy tetszenek az izmos pasik persze, de míg régebben, amíg csak nézelődtem, de nem pasiztam, az volt a mániám, hogy kocka hasa legyen meg így nézzen ki, úgy nézzen ki, legyen magas, fekete hajú, barna szemű stb. Addig most, hogy elkezdtem ténylegesen ismerkedni, sokkal inkább van az, hogy megfog valami egy pasiban. Kisugárzása, vagy megjelenése, itt nem a fizikai külsejét értem megjelenés alatt, hanem azt hogy mindig elegánsan öltözik. Vagy pl van egy pasi akivel nemrég találkoztam, picit pocakos, sőt kopaszodik is, szal nemigen felel meg az ideálomnak, de mégis bejön, mert mindig mosolyog, kedves, vicces és nagyon szexi mély hangja van. Szal azt akarom mondani, hogy elég ha van benne 1-2 dolog ami tetszik, nem kell tökéletesnek lennie.
2011. jún. 2. 14:17
 49/50 anonim ***** válasza:

Jó azér valljuk be a kőműves nem az eszével keresi a kenyerét... Nyilván vannak ostoba diplomások, meg kockák akiknek az érzelmi intelligenciájuk, meg a világról alkotott képük egyenlő a 0-val, de azért nem ez a jellemző. Ha egy csajnak "okos" pasi kell (mert magát pl okosnak gondolja, ezért neki nála is okosabb pasi kell) akkor ne várja már el, hogy az mellette még kigyúrt is legyen. Mert aki okos és megteheti, de nem megy egyetemre hanem helyette lézeng azt nem tartom intelligensnek. Kőművesek esetén meg vannak ritkaságok, de nem egyszer hallottam már szakmunkásképzőbe ment haverjaimtól, hogy azért dobta a xy l*szar gazdasági főiskolába járó csaj, mert a csávó nem elég okos neki.

Amúgy meg teljesen igazad van, a lényeg h egy részlet megfogjon valakiben, ami a legközelebb áll hozzád. De sztem kevés ember van aki nem fekete-fehéren látja a világot...

2011. jún. 2. 14:47
 50/50 anonim ***** válasza:

Nálam az okos és az intelligens nem teljesen ugyanaz. Intelligens lehet egy pasi attól, hogy mondjuk nem tud kémiai képleteket megoldani. Az intelligencia sztem inkább az, hogy képben van a világgal kapcsolatban, tájékozott, mindenféléről lehet vele beszélgetni. De legfőképpen lehet vele beszélgetni, tehát van véleménye, amit kultúrált formában el tud mondani, lehet vele "vitatkozni", mert tud értelmesen érvelni. Attól, hogy valaki nem szerez 3 diplomát az egyetemen, attól még hétköznapi témákban lehet jártas, és ezáltal sokszínű beszélgetést lehet vele folytatni.

Amúgy nem teljesen értettem, hogy mi bajod azokkal, akiknek van eszük de mégse mennek egyetemre. Nem mindenkit tesz boldoggá az, ha maximálisan kihasználhatja a szellemi képességeit. Engem se. Felvesznek az egyetemre simán, de csak anyámék miatt lesz diplomám, nem azért mert akarok diplomát. De ettől még boldog nem leszek. Na mindegy sztem ez se jobb. Nem akartalak letámadni, csak gondoltam elmondom a véleményem.

2011. jún. 2. 21:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!