Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izom vs Intelligencia. Lányok, nektek melyik jön be?
Utolsó hozzászóló vitte a pálmát a válaszával, igaza van :D Fejet nem tudod változtatni csak!
Barátnőm szokta mondani zacskót a fejére :D =D
Jó azér valljuk be a kőműves nem az eszével keresi a kenyerét... Nyilván vannak ostoba diplomások, meg kockák akiknek az érzelmi intelligenciájuk, meg a világról alkotott képük egyenlő a 0-val, de azért nem ez a jellemző. Ha egy csajnak "okos" pasi kell (mert magát pl okosnak gondolja, ezért neki nála is okosabb pasi kell) akkor ne várja már el, hogy az mellette még kigyúrt is legyen. Mert aki okos és megteheti, de nem megy egyetemre hanem helyette lézeng azt nem tartom intelligensnek. Kőművesek esetén meg vannak ritkaságok, de nem egyszer hallottam már szakmunkásképzőbe ment haverjaimtól, hogy azért dobta a xy l*szar gazdasági főiskolába járó csaj, mert a csávó nem elég okos neki.
Amúgy meg teljesen igazad van, a lényeg h egy részlet megfogjon valakiben, ami a legközelebb áll hozzád. De sztem kevés ember van aki nem fekete-fehéren látja a világot...
Nálam az okos és az intelligens nem teljesen ugyanaz. Intelligens lehet egy pasi attól, hogy mondjuk nem tud kémiai képleteket megoldani. Az intelligencia sztem inkább az, hogy képben van a világgal kapcsolatban, tájékozott, mindenféléről lehet vele beszélgetni. De legfőképpen lehet vele beszélgetni, tehát van véleménye, amit kultúrált formában el tud mondani, lehet vele "vitatkozni", mert tud értelmesen érvelni. Attól, hogy valaki nem szerez 3 diplomát az egyetemen, attól még hétköznapi témákban lehet jártas, és ezáltal sokszínű beszélgetést lehet vele folytatni.
Amúgy nem teljesen értettem, hogy mi bajod azokkal, akiknek van eszük de mégse mennek egyetemre. Nem mindenkit tesz boldoggá az, ha maximálisan kihasználhatja a szellemi képességeit. Engem se. Felvesznek az egyetemre simán, de csak anyámék miatt lesz diplomám, nem azért mert akarok diplomát. De ettől még boldog nem leszek. Na mindegy sztem ez se jobb. Nem akartalak letámadni, csak gondoltam elmondom a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!