Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Izom vs Intelligencia. Lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izom vs Intelligencia. Lányok, nektek melyik jön be?

Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 12:32
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:
Nekem nem baj. Úgy gondolom,nincs olyan,hogy ronda vagy szép. A jó pasi,rossz pasi megnevezések csak címkék. Minden ember bejön valakinek.
2011. febr. 1. 15:17
 32/50 A kérdező kommentje:
Szerintem a pozitív kisugárázs a lényeg. Ahhoz pedig nem feltétlenül szükséges az edzett test. Rendben van,hogy "szebb" látvány egy kigyúrt férfitest,de lehet pozitív kisugárzása olyannak is,aki nincs kigyúrva.
2011. febr. 1. 15:25
 33/50 anonim ***** válasza:
Istenem, tegnap volt a "lányok nem járnak alacsonyabb, vékonyabb és fiatalabb pasival", most megkaptuk, hogy csak a külső számít, a belső értékek nem.
2011. jún. 2. 10:51
 34/50 anonim ***** válasza:

Egyébként meg tegyünk már különbséget a kigyúrt és az egészségesen izmos, sportos test között. A kigyúrt engem spec. taszít, de az elpuhult, "mozgásképtelen", tunya is. És itt még csak nem is testsúlyról van szó! Ismerek olyan túlsúlyos srácot, aki tök sportos és fitt, és vékonyat is, aki totál "puha".

Ha mozog valamit, pl. úszk vagy ilyesmi, akkor az éppen elég ahhoz, hogy a teste egészségesen nézzen ki, és kb. ennyi az érdekes szerintem.

2011. jún. 2. 11:01
 35/50 anonim ***** válasza:
Persze, hogy intelligencia, de az izom sem árt azért.
2011. jún. 2. 11:10
 36/50 anonim ***** válasza:
Minden azért van, hogy biztonságba érezze magát a lány. Légy izmos, sportolj, hogy tudja, ha kell megvéded és melletted nem eshet vele semmi gond. Légy intelligens (EQ, IQ ugyanolyan fontos), hogy amikor nincs gond ne is legyen, ne unatkozzon és ne más társaságát keresse, mert az ember oda megy, ahol jól érzi magát.
2011. jún. 2. 11:19
 37/50 anonim ***** válasza:
Izom... hagyjuk már... :D Ahhoz férfi is kellene ...
2011. jún. 2. 11:38
 38/50 anonim ***** válasza:

Nah kifelejtettél egy nagyon fontos dolgot, én jobban szeretem a mackós fiúkat, őket is hozzuk be a vitába mert ez egy felszínes véleménykutatás ahogy írtad, ami nem érdekel!

Akkor minek teszel fel ilyen kérdéseket menj kondiba, vagy pszichológushoz :P

Az lehet, hogy segít :)

2011. jún. 2. 12:02
 39/50 Mandragora válasza:
69%

ha túl izmos az sem jó ha túl okos az sem jó szóval a kettő között vegyüljön el.

Legyen oroszlán aki csendben sétál mellettem és figyeli a lábnyomaimat

2011. jún. 2. 12:02
 40/50 anonim ***** válasza:
Inkább te figyeld az ő lába nyomát, nem?
2011. jún. 2. 12:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!