Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mostani fiúk mért olyan izom hisztisek? Rosszabb némelyik, mint egy csaj.
Olyan kis apró semmiken bedurciznak, meg kiverik a balhét, hogy csak lesek. :O Ezt értem így a 15-20 korosztályra kb.
Még a 15-16 éveseket talán megértem, de utána már nem.
Azért, mert a mai fiatalság el van kényeztetve (nincs háború, éhezés, mindenkinem van számítógépe, tv-je, stb...) és már jó dolgokban nem tudnak mit kezdeni magukkal, ha nincs gond, csinálnak maguknak. Az emberek szeretik magukat sajnáltatni, a pasik is nagyon kényesek, nem csak a lányok. A barátom régen pl mindenen megsértődött, de amióta velem van, szerencsére ez egyre kevésbé fordul elő, igyekezni kell megbeszélni a problémákat, és akkor majd nem akar magába fordulni. Persze elhiszem h nagyon unalmas lehet, mert nagyon gyerekes, hiszis fiúk is vannak, sajnos nem kevés. De hajrá...
18/L
Én úgy utálom az ilyen srácokat, a csajoknak meg bejön :(
10 év körül azt hittem kinőttünk az ilyesmiből, erre (ahogy írja a kérdező) 15-16 évesen megint elkezdenek hisztizni. Elég gáz.
Múltkor például esőben beáll küzénk egy 18 éves srác focizni, és elkezd rinyálni, hogy koszos lett a fehér cipőfűzője meg hasonlók... A szülőket se irigylem :S Mindenen felkapják a vizet, és kiverik a balhét. Nevetséges.
Én hiszti helyett röhögök... Szerintem genetikai hiba. De amikor valaki próbálkozik nálam én mindig elröhögöm magam.
Volt, hogy az egyik osztálytársam beverte a durcit és elkezdett kiabálni. Én meg elkezdtem röhögni... végül az egész osztály röhögött azon, hogy én már könnyezve röhögök...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!