Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izom vs Intelligencia. Lányok, nektek melyik jön be?
A legjobb, ha a kettő együtt jár :D Legalábbis a girnyókat nem szeretem, de a butákat sem. Hiába intelligens valaki, ha külsőre nem jön be, és hiába egy Adonisz, ha kőbunkó... mindkettőből legyen valamennyi.
21/L
Kedves 12:36!
Már miért lenne a kérdés hülye? Kifejtenéd egy kicsit bővebben?
nem vagyok oda a túl izmos pasikért, viszont a beképzelt okostojásokért sem. jó, ha van valakinek józan esze, anélkül szerintem élni is felesleges, de engem nem zavar, ha a pasi nem atomfizikus, amíg lehet vele beszélgetni, kedves, és van egy kisugárzása, ami magával ragad.
egyik fiú ismerősöm, akit azért nem tartok épp egy utolsó pasinak, hát nem egy észlény... ennek ellenére nagyon jó szándékú, kedves...stb míg egy másik srác, aki szintén nem néz ki rosszul, intelligens, de mindehhez arrogáns és egoista is.
Én is azt tapasztalom, hogy a lányoknak mindkettő fontos: a kettő együtt adja az "ideális férfit", azonban a külső (és főleg az arc, nem az izomzat) az első selejtező, szóval fontosabb is.
Sajnos aki csak intelligens, humoros, kedves, annak sokkal nehezebb párt találnia, mint aki jóképű, de a belső tulajdonságai nem igaziak...
Az utolsónak van igaza!
Egyébként kérdező, rossz lehet neked, h egyik se jellemző rád:D
Agyad tuti a kérdés alapján nincs, izmos meg biztos nem vagy, mert akkor tudnád arról is, h bejön a csajoknak:D
A kettő kizárja egymást?
Okos nem lehetsz a kérdésed alapján, szóval azt tanácsolom hogy ne adj alább az izmaidból, ha már azok megvannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!