Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Izom vs Intelligencia. Lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izom vs Intelligencia. Lányok, nektek melyik jön be?

Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 12:32
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:
Még megjegyezném,hogy van ezezn az oldalon az enyémnél hülyébb kérdés is.
2011. jan. 31. 13:22
 12/50 A kérdező kommentje:
Akkor miért van a sok izmos tahó embernek gyönyörű barátnője? Olyanoknak,akinek néhány szavas a szókincse?
2011. jan. 31. 13:34
 13/50 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a 2 nem üti egymást...és manapság az sp szerű gyerekekre jobban buknak...sírni tudnék ettől!
2011. jan. 31. 13:39
 14/50 Fülünyúl ***** válasza:
100%

Kondizni mindenki tud, az észt azonban nem osztják csak úgy.

Engem mindenképpen egy humorosabb, intelligensebb férfi jobban le tud nyűgözni mint aki a bicepszeit és a mellizmait feszegeti nekem. Inkább azt tapasztaltam, hogy olyanok gyúrják ki magukat, akik mással nem tudnának hódítani vagy nem tudnak mást igazán felmutatni (igaz ez a BMW-kre is).

Természetesen mint mindennek, ennek is megvan a maga felvevőpiaca, a felszínes diszkóribik buknak a bmw-re meg a sztreccs póló alatt feszülő izmokra. De azért el kell fogadjuk a tényt, hogy az izmok maximum testiség szintjén tudják motiválni az embert (de ez felszínesség), a hosszabb kapcsolathoz, együttéléshez azonban ez már vajmi kevés, oda nem árt ha van ész, IQ, kedvesség és elviselhető jellem. Ahogy többen mondták a kettő nem jár gyakran együtt, de azért nem minden okos, normális pasi csontrakéta, igaz, nem is rájuk jellemzőek a tejbepapis porokkal felfújt és gyúrt izomzat.

29/N

2011. jan. 31. 13:46
 15/50 anonim ***** válasza:
Mindkettő legyen legalább átlagos.
2011. jan. 31. 15:39
 16/50 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező, az a baj, hogy te tipikusan az a paraszt kocka vagy, aki a tökét vakargatja, és fosul néz ki, emellett azt gondolja, hogy nem baj, mert az eszével kompenzálja ezt.

Csak az a baj, ha ilyen sztereotípiák élnek benned, akkor nem lehetsz túl okos sem.

Simán lehet valaki egyszerre izmos és intelligens. Itt vagyok pl én. Nem azért mondom, mert nagyképű vagyok, hanem mert mind a két jelzőt elég sokan használják rám, és nem ironikusan.

Amúgy tapasztalatból mondom, hogy az, ha definiált tested van, az többet hoz a konyhára csajozás terén, mint, hogy okos vagy. Nekem pl egyetlen kiscsaj sem szokta elkérni az etr-es loginomat, és megnézni a jegyeim, de az izmaimat szokták taperolni és puszilgatni.

2011. jan. 31. 15:41
 17/50 anonim ***** válasza:
Gyönyörű vagy okos barátnőjük van inkább?;)
2011. jan. 31. 15:41
 18/50 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van,de a külső nem minden. Én nem kondizom,mert nem érzem szükségét. Én jól vagyok így,ahogy vagyok. Akinek nem tetszem,ne nézzen rám. Attól még lehet szép barátnőm,mert nem vagyok egy két ajtós szekrény. Amúgy nem izgat,hogy milyen véleménnyel vannak rólam az ide írók. Tudom,hogy ez nélkülöz minden alapot,hiszen nem ismertek engem. Ebből kifolyólag nem is veszem magamra. Mindez csak felszínes vélemény,amire én magasról teszek.
2011. jan. 31. 15:59
 19/50 anonim ***** válasza:
leppurd, egy kis egoista hülye vagy. Törődj bele.
2011. jan. 31. 16:01
 20/50 anonim ***** válasza:
Van ez így, de legalább nem vagyok kicsi... És benne vagyok abban az 5%-ban, aki a képzésemben tudja tartani a mintatantervet... :D
2011. jan. 31. 16:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!