Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izom vs Intelligencia. Lányok, nektek melyik jön be?
Bocsi, rosszul fogalmaztam, nem nincs agyad, hanem nem értesz a nőkhöz.
Leppurdnak meg 100%ig igaza van.
Jössz itt a szokásos baromsággal, h izom vagy agy.
Mintha a kettő együtt nem menne...
Amúgy meg szerintem sokkal fontosabb, h mennyire értesz a nőkhöz....és ha értesz, tudod, h egyáltalán nem hátrány az izmos test.
"Ebben igazad van,de a külső nem minden."
"Attól még lehet szép barátnőm,mert nem vagyok egy két ajtós szekrény."
remélem érzed az ellentmondást abban amit mondasz és abban amit gondolsz.
Ha téged csak a csajok külseje érdekel akkor neked nem a belső a fontos, pusztán komplexusos vagy mert nem születtél szépnek, és nincs akaraterőd kondizni.
Miért kellene kondiznom? Én döntök,hogy mit teszek,mit nem. Amúgy egy nem kigyúrt fiú is szerethető,értékes ember. Én sem feltétlenül a bomba csajokban keresem a potenciális párjelöltet. Megnézem a szerényebb lányokat is.
"Az vagy,amit gondolsz". Ez dönt el mindent.
Mellesleg Király L. Norbi sem egy bodybuilder. Csak példaként hoztam fel.
Jah, de celeb... Őt sem a természete miatt szeretik, nem a külseje miatt, hanem azért, mert a TV-ben volt.
Ettől ő potenciálisan KAN lett a nők szemében, valaki, aki biztonságot nyújt, jelen esetben anyagit.
Ha van pénzed, szintén ez megvan, illetve, ha izmos vagy, akkor másképpen sugallsz erőt az emberek felé.
Ha nem vagy celeb, nem vagy gazdag, fosul nézel ki, akkor esélytelen.
"Megnézem a szerényebb lányokat is. "
De ha neked is elsősorban a szép lányok jönnek be akkor meg miért baj ha a lányok is hasonlóan cselekszenek?
Kettős mérce?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!