Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok miért birjátok a rosszfiúkat?
Figyelt kérdés
De komolyan, miért vagytok vele, ha úgy is felpofoz titteket, belétek törli a lábát, leköp, meg ilyenek?
Mert a hülye volt barátnőm is elhagyott, egy ilyen mocsok miatt.
Ezt szeretném kérdezni, hogy ti tényleg ilyen ostobák vagytok?
2010. dec. 23. 11:41
61/62 anonim válasza:
Tudod, mondok valamit: Rengeteg fiú "udvarolt" nekem. De komolyan: Rengeteg. Már kiakasztottak, én voltam az a lány, akinek mindig jól kellett állnia a hajának. A pasik meg rosszfiúknak mutatták magukat, gondolván, hogy ez a jó csaj biztos az ilyeneket szereti. De esélyt sem adtam az ilyennek. Kicsit több, mint 1 éve megismertem egy fiút. Ő komolyan nagyon jófiú. Mármint nem úgy, hogy kis vézna, stréber, hanem rendes é törödő.Még most is szeretjük egymást, boldogok vagyunk. És mellette tényleg elhiszem, hogy gyönyörű vagyok^^
62/62 anonim válasza:
Hány éves vagy Te, hány éves Ő? Ez is érdekes, kedves utolsó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!