Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok miért birjátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok miért birjátok a rosszfiúkat?

Figyelt kérdés

De komolyan, miért vagytok vele, ha úgy is felpofoz titteket, belétek törli a lábát, leköp, meg ilyenek?

Mert a hülye volt barátnőm is elhagyott, egy ilyen mocsok miatt.

Ezt szeretném kérdezni, hogy ti tényleg ilyen ostobák vagytok?

2010. dec. 23. 11:41
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 A kérdező kommentje:

Neked kellene.

De várlak, rohadj meg.

Üssünk egy boxot te gáncsnélküli lovag.

Gondolom a nők téged egy picsogó szarrá tettek mi?

WHWHWHWHWHWHW

DE ENNEK IS MEGLESZ MAJD A BÖJTJE

2010. dec. 23. 12:16
 22/62 anonim ***** válasza:
100%
Én rossz fiú tartom magam és igen megtudom szerezni szinte az összes nőt, de nem verem a nőket nem bánok úgy velük mint a kutyákkal csak technikázok ennyi az egész. Kimerem nyitni a pofám ismeretlen társaságban bemerek szólni ha nem tetszik valami meg merem mondani az őszintét ha kell benne vagyok hülyeségekben is és magabiztos vagyok ja meg egy kis egom is van:). Amit ebből kiakartam hozni a nőnek nem egy olyan csávó kell aki megveri hanem aki alfa hím tud lenni, ennyi az egész.
2010. dec. 23. 12:16
 23/62 anonim ***** válasza:
100%

Te beteg vagy... Nem véletlen menekült előled az a nő...

24/F

2010. dec. 23. 12:17
 24/62 anonim ***** válasza:
100%
Szegényes életed lesz, ha nem változik a felfogásod. De ahogy olvaslak már most az...
2010. dec. 23. 12:19
 25/62 A kérdező kommentje:

Na te rosszfiú.

Végre bejött egy...

Gyülölek te szemét, a hozzád hasonlók vették el tőlem CSillát.

Pedig egymásnak rendeltettünk!!!!!

Ja és utolsó.

Mit pofázol be?

Te is kapni akarsz?

2010. dec. 23. 12:19
 26/62 anonim ***** válasza:
100%

Akkor is beteg vagy.

De éld ki magad a neten, mást úgyse tudsz tenni, hogy normális legyél és ne meneküljenek el tőled a lányok.

2010. dec. 23. 12:21
 27/62 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kérdező idegbeteg vagy. Fordulj orvoshoz.
 28/62 anonim ***** válasza:
100%
Hallod haver, legyél férfi, és szard le mindkettőt. Vagy verd össze őket, sőt, az egész várost! Vagy tudod mit? Intézd el, hogy 2012-ben tényleg világvége legyen!
 29/62 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező azért vették el tőled Csillát mert kibäszot nyál gép vagy és bunkóbb vagy mint egy rossz fiú...

Rossz fiú.

2010. dec. 23. 12:22
 30/62 anonim ***** válasza:
100%

b@zd :D:D:D xD

higgadj már le, sors nem létezik, most felindult vagy, valószínűleg csilla és te sem vagytok valami nagy géniuszok, fojtsd valamibe a haragodat és kész..

2010. dec. 23. 12:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!