Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok miért birjátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok miért birjátok a rosszfiúkat?

Figyelt kérdés

De komolyan, miért vagytok vele, ha úgy is felpofoz titteket, belétek törli a lábát, leköp, meg ilyenek?

Mert a hülye volt barátnőm is elhagyott, egy ilyen mocsok miatt.

Ezt szeretném kérdezni, hogy ti tényleg ilyen ostobák vagytok?

2010. dec. 23. 11:41
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
Hát tudod vannak a jó fiúk és vannak a rossz fiúk. És vannak a kettő között a normálisak. Nekem utóbbi jön be. Nem unalmas, de nem is kell attól félnem, hogy ki fogja következő este megkéselni. Nem izgulok az effajta izgalomra.
2010. dec. 23. 11:54
 12/62 A kérdező kommentje:

BLA,BLA,BLA,BLA.

Fura még nem láttam egy "normális" manust sem jó csajokkal.

De ellenben az ilyen rohadt fehér cigányok mindent megkapnak, amire csak kitátják a nagy szájukat.

2010. dec. 23. 11:55
 13/62 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan, te jó fiúnak mered magad nevezni? Azok után, hogy ilyen bunkó módon válaszolsz és reagálsz mindenre?

Téged nem azért hagytak el, mert a csajod a rossz pasikra bukik, hanem mert bunkó vagy...

Ne rajtunk verd le, hogy ennyire szánalmas vagy, hogy a csajod inkább egy olyan pasival aki veri semmint hogy téged elviseljen...

2010. dec. 23. 12:04
 14/62 anonim ***** válasza:
100%

Én is "normális" fiúnak tartom magam (és úgy általában mások is) , de a "rosszfiúk" nekem is nyúlták már le barátnőmet .

Szerencsére gyorsan túltettem magamat rajta , és amikor 1 hónap múlva jött az exem hogy verik , meg de rossz vele a pasi elküldtem a francba (és magamban még jól ki is röhögtem) ... Kell a francnak ilyen hüŁye pics@ .

Azóta egyébként találtam egy normális csajt , de merő véletlen futottunk össze . Remélem te is kifogsz majd egy normálisat .

2010. dec. 23. 12:07
 15/62 A kérdező kommentje:

Most komolyan, te jó fiúnak mered magad nevezni? Azok után, hogy ilyen bunkó módon válaszolsz és reagálsz mindenre?

Téged nem azért hagytak el, mert a csajod a rossz pasikra bukik, hanem mert bunkó vagy...

Ne rajtunk verd le, hogy ennyire szánalmas vagy, hogy a csajod inkább egy olyan pasival aki veri semmint hogy téged elviseljen...

WHWHWHWHWWHWHWHWWH

Hu majd téged nézlek meg majd 22 év múlva, amikor már senkinek nem kellesz.

Mi van téged hányszor vertek már szendvicsbe???

Na tünjél el innen, és ne bunkózál.

Neked kellene egy nagy pofon és tiszteletetet tanulnál.

2010. dec. 23. 12:12
 16/62 anonim ***** válasza:
100%
köszönöm szépen az egész női nem nevében a gyűlöletet. nem mindenki ilyen. az egy dolog hogy te így látod de nem így van. én se ilyen vagyok. de nyugodtan általánosíts minket. te s elennél b*zd ha nem lennének nők.
2010. dec. 23. 12:12
 17/62 A kérdező kommentje:

Na megjöttek az emancipált kocák.

Na megsúgok neked valamit.

TI RÉMESEN OSTOBÁK VAGYTOK!!!!

VISSZAKELLENE TITEKET DOBNI A KONYHÁBA, GYEREKET NEVELNI MEG FŐZNI.

EZ KELLENE INNEN.

MOST PEDIG TAKARODJ KI INNEN ÉS AZ ÉLETBŐL IS

IDIÓTA

2010. dec. 23. 12:14
 18/62 anonim ***** válasza:
100%
Hát őszintén neked is kéne egy nagy pofon.
2010. dec. 23. 12:14
 19/62 anonim ***** válasza:
100%
minek csinálsz kérdést ha minden válaszolót leordítasz? -.- értelmes vagy. csodálod hogy elhagyott a csaj? főleg hogy az utolsó 2hónapban maikor még együtt voltatok már dugta őt a másik srác te meg hagytad? alfa hím.
2010. dec. 23. 12:16
 20/62 anonim ***** válasza:
Az addig oké, hogy vannak csajok akik nem a rossz-fiúkra buknak, de a normális fiúk közt is megy ám a válogatás... ha "normális" vagy sem mindegy, hogy hogyan vagy normális...
2010. dec. 23. 12:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!