Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok miért birjátok a rosszfiúkat?
De komolyan, miért vagytok vele, ha úgy is felpofoz titteket, belétek törli a lábát, leköp, meg ilyenek?
Mert a hülye volt barátnőm is elhagyott, egy ilyen mocsok miatt.
Ezt szeretném kérdezni, hogy ti tényleg ilyen ostobák vagytok?
Munkát nem tudsz vállalni? Mert akkor gyűjthetnél egy kis pénzt és akkor menekülhetsz.
Esetleg ismerős vagy rokon?
Nekem se fenékig tejfel otthon az élet, apám minden pénzt elkölt, nekem kell a trutyiból kihúzni őt. (van árvaságim meg suli munkahelyen kapunk pénzt)
Hogy 22 év múlva nem kellek majd senkinek? Te ezt honnan veszed. Semmit sem tudsz rólam. Azt se, hogy fiú vagyok-e vagy lány.
Én viszont azt tudom rólad, hogy te már most sem kellesz senkinek. Neked nem kell 22 évet várnod...
Bunkó...
A válaszaid elnézve, megérdemelted.
Pontozz le, kérlek!
13:33
ha idézetet raksz ki használd az idézőjelet-.-
Attól, hogy te szimplán egy agyatlan hülye p.csát fogtál ki barátocskám, még nem kéne az egész női nemre kivetíteni a nyomorúságodat.
25 N
Jobb egy rossz fiú, akiről már eleve látszik, hogy az, mint valaki, aki jónak, normálisnak tartja és mutatja be magát, és csak utóbb bukik elő belőle a nőgyűlölő pszichopata állat, mint amit itt is reprezentáltál.
Egyébként meg... Milyen büntetés már az, hogy az erősek és te akik túlélitek a már nem is tudom mit, rabszolgaként tartjátok majd a megmaradt nőket? Azt élveznénk nem? Ha már eleve erre bukunk...
Avh... ide nekem egy arrogáns állatot, gyalogoljon át a szívemen, alázzon meg, verjen... *már a gondolattól is elalél*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!