Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogy bírjátok/bírtátok suliba menstruálást? :/
én nagyon nehezen...
13l
Nekem nincs vele problémám,mert tampont használok,egyáltalán nem zavar,hogy most suliban ülök.Ha érzem,hogy cserélnem kell suliidő alatt megkérem egy barátnőmet kísérjen el szünetben a wc-re megtartja az ajtót,hogy senki ne nyisson be,intim törlőkendő mindig van nálam,megoldva a probléma. :)
24/L
Egy algoflex M sokat segít + tampon és betét.
15/L
Amikor nagyon erős a vérzés, akkor reggel beteszek vastag szárnyas betétet, suliba megérkezve, ami kb. egy óra, kicserélem, egy másik vastagra, és ez így megy suli végéig, van, hogy minden szünetben a WC-re megyek, de van, hogy csak minden 2.-ban.
Ha, nem olyan erős, akkor egy szárny nélkülit teszek be, és ritkábban cserélem, mintha erős lenne, nagy ritkán tampont használok, de azt meg nem nagyon szeretem, mert nem tudom jól felhelyezni, és érzem, hogy ott van, amikor ülök, állok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!