Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogy bírjátok/bírtátok suliba menstruálást? :/
én nagyon nehezen...
13l
jesszus mária ez tényleg ilyen bensőséges dolog a lányoknál.
nem is tudtam, h igy át érzitek 1más helyzetét.
19f
Az utóbbi egy évben nagyon nehezen viseltem. Egyre jobban görcsöltem, hál'istennek csak első nap ilyen vészes. Csak azért az nem jó, hogy anno 3-4 éve még a nospa is tökéletes volt, fél óra múlva semmit nem éreztem. Most meg, bevettem egy nospat, 2 óra múlva ugyanúgy görcsöltem. Bevettem még egy nospat + algopyrynt, és még 2 óráig szenvedtem, mire valamelyest elmúltak a görcsök. Ez mellé időnként erős fejfájás, szédülés vagy hányinger is társult. Konkrétan volt olyan, hogy mondtam a barátnőmnek, aki a padtársam is egyben, hogy ne lepődjön meg, ha kidőlök a padból.
Az érzéssel, hogy folyik a vér, nincs gondom, mert napközben tampont használok. És a háziorvosomnak mondtam, hogy mi a helyzet, írt fel Cataflamot, azt hiszem ez segíteni fog. Így már csak kb. 45 percet szenvedek:)
Mondjuk lelkileg, idegileg is észrevehető nálam, hogy épp menstruálok. Van, amikor nagyon sokat nevetek, máskor egész nap sírnék és gyakran olyan feszült, ideges vagyok, hogy a legapróbb dolgokon felhúzom magam és összeveszek emberekkel. De ez is inkább első nap van így, utána már nagyjából tudom kontrollálni magam.
Amire figyelek, hogy ilyenkor mindig legyen nálam tampon, tisztasági betét, eü. betét, intim törlőkendő, sőt még másik bugyi is! Sosem lehet tudni, és ha netalántán átáznék, jó ha van váltás :D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!