Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményed szerint vannak "súlycsoport"ok? ("Áhh. Ő úgysem az én súlycsoportom. ")
Gondolom mindenkivel előfordult már, hogy megtetszett neki valaki, de egyszerűen nem az ő súlycsoportja volt, vagyis úgy érezte.
Nálam volt olyan, hogy megláttam egy lányt, és sokszor arra gondoltam: ki választana engem, ha ő is ott van?
Habár a szépség relatív, azért mégiscsak vannak kategóriák, nem? Vannak akik mindenkinek bejönnek, vannak akik senkinek.
Mit lehet tenni, ha olyan tetszik, akinél tuti semmi esély?
" De amikor minden srácnak a magas, vékony, nagy mellű, kerek seggű, hosszú szőke hajú bombázók kellenek csak, akkor nem is nagyon van honnan meríteni...:("
Ejnye. Hát épp ez a baj. Ugyanis azok a srácok, akiknek CSAK ezek a típusó lányok jönnek be, na azok az alfahímek.
Te ezek alapján a srácok alapján általánosítasz, azaz számodra csak ezek a srácok a mérvadóak, csak őket figyeled.
Épp itt a probléma.
Talán ha nyitnál a kevésbé alfahímes srácok felé, több sikered is lenne.
Ja, hogy másokkal szemben nagyok az elvárásaid?...
ma 21:15:
Azon nem gondolkoztál, hogy ő lehet csak a te szemedben adonisz?:)
Szerintem amúgy léteznek a súlycsoportok.
Pl adott egy lány,aki nálad sokkal jobban néz ki(mások szerint is egy bombázó!!!!), te ráköszönsz mindig az iskolában, ő meg próbál úgy tenni, mintha meg sem hallana, de amikor ezt már nem tudja leplezni, akkor odalök foghéjról egy sziát. Nem vagyok ronda, külsőleg egy átlagos srácnál jobban nézek ki(visszajelzések). A lány sem egy p>csa és én életemben nem ártottam neki. Akkor erre mi a magyarázata annak, aki azt mondja, hogy ilyen nem létezik?
Persze mint mindenben, itt is vannak kivételek, és én egyáltalán nem gondolom úgy, hogy egy nagyon szép csajnál nincs esélyem. Csak egy átlagos ill kicsit átlagon felüli csajnál biztosabb a siker, és sokkal odaadóbbak is, NAGY ÁTLAGBA VÉVE!
Azt hiszem ez kor és főleg kultúra függő.
Igen számít ki sétál az "alfa himmel/nősténnyel". Ha nem számítana, akkor az emberek nem méregetnék a barátok új párjait. S nem kürtőlnék időről időre világgá, ha yx lefeküdt K hirességgel. Ezt Coolsaet, Bo-Keyzer, Laurens: A szerelem ecsetje című munkájában olvastam.
Ez alapján, léteznek kategóriák.
Nem hiszem van olyan aki mindenkinek bejön. Olykor azon is kétkedve gondolkodom, hogy valaki kiemelkedően sok embernek VALÓBAN bejön. S nem csak a hírnév emeli olyan magasra.
Ami a tetszést illetti: Apám nekem egyszer azt mondta. Törekedj arra, hogy jól érezd magad a bőrödben. Ne törődj vele hogy nézel ki. Ne foglalkoz azzal, hogy tetszel e a másiknak vagy sem. Menj oda hozzá ha tetszik. Nem te válsztasz, hanem téged választanak.
Csúnya a hasonlat de így van. Olyan ez mint az eladás. Vagy kell az úru vagy nem. Viszont elöbb utóbb elkell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!