Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasinak aki nem sportol, zavaró lehet, ha a barátnője kondiba jár heti ötször?
az formas lett igy fel ev alatt! Szemelyi edzovel jarok es egyik alkalom alsotest, masik alkalom felsotest. Nala a felsotest a problema leginkabb mert mindig azt mondja hogy nem akarja hogy ugy nezzek ki mint egy ferfi nagy bicepszekkel meg ilyenek. Nyilvan nekem sem celom, de hogy nezne ki mar hogy csak also testre edzek:D
Amelyik Nő sportol,karban tartja magát annak önmagát nem tudja elfogadni komplexusa van,hirtelen nem tudom rá a rendes szak kifejezést.
Sok 10 skálán 10 csajt látok mifelénk is rendszeresen futni egyéb és nem is értem miért csinálja.
Ha van pasija akkor annak nyilván enélkül is jó ahogy kinéz a Nője,de ha nincs pasija akkor meg megint csak nem nagyon kellene még a már majdnem semmiből is még aszalódni hogy ha esetleg akar tetszeni egy férfinak mikor enélkül is fog.
Amelyik Nőnek mert sok ilyen van,elbelesedve/elfenekesedve annak meg eszébe sem jutna hogy esetleg miért nem mászik már rá a csávója,hogy egy kicsit is foglalkozna önmaga testével.
Ha megismerkedünk valakivel,akkor mindkét fél elvárhatja és jogosan a másiktól hogy a jó kinézet ne csak addig tartson míg össze nem házasodunk aztán tojjunk az egészbe hanem még utána is így legyen.
Van olyan Férfi ismerősöm ki annak idején megfogadta hogy vagy jó fog kinézni a leendő asszonya vagy nem kell neki senki sem.
És így is lett közelednek a 60-hoz és a felesége még mindig úgy nézz ki csak több a ránc rajta mint akit elvett feleségül 40 éve.
Mert elvárja a hogy ne hagyja el magát,és mivel a Nő veszi is lapot így tesz is érte.
És a csávó is eljár edzeni, mert amit ő elvár a nejétől ugyanúgy ő is viszonozza.
és ne azzal kell érvelni hogy az anyám is ilyen akkor én is ilyen lettem,mert ez csak kifogás.
Ha azt akarod nőként hogy a pasid ne nézzen más irányba akkor tegyél is érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!