Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha feminizmust kritizálom az miért olyan érzékeny pont a nőknél?
Mit jelent az érzékeny pont? Én pl neki nem állok vitázni élőben, vagy 1/1 online beszélgetésnél, csak elkönyvelem magamban, hogy az adott emberrel nem vagyunk egy nevezőn és ennek megfelelően viszonyulok hozzá a továbbiakban. Aki nem érti "mire jó" a feminizmus, az jellemzően olyan gondokkal küzd, mint te, nem érti a nemet, nem akar közösen felelősséget vállani a gyerekért, háztartásért, úgy gondolja ő majd jobban tudja én mit tudok, értek, érzek stb.
Tapasztalat, nem csak a te kérdésed, de sok más beszélgetés kapcsán is.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Tessék okulni e férfi esetéből miért nem éri meg taktikázós nővel tenni magadat.
Ha szerinted az udvarlás végét jelenti az, hogy egy nő nemet mond neked és elvárja, hogy ezt tiszteletben tartsd, akkor te nem tudod, hogy mit jelent az udvarlás.
Érdekes, nekem is udvarolt a párom, de egyszer se mondtam neki nemet. Ellenben akiktől nem szerettem volna semmit, udvarlást se, azoknak megmondtam a nemet már a legelején. Miért olyan nehéz tiszteletben tartani mások döntéseit? A nem az nem, hiába vergődsz.
25/N
Pont az olyanok miatt lett kitalálva ez a "mottó", mint te vagy.
Akik nem értik meg, hogy a nem az nem, és zaklatjátok (vagy zaklatnátok, ha nem félnétek) a nőt. Félni nem a nőtől féltek, hanem a mai korszellemtől.
A feminácik valóban borzasztóak, de maga a feminizmus szükséges. Neked nyilván nem, te is az a fajta "férfi" lehetsz, aki csak azért előjogokat vár, mert f.sszal a lába között született.
Pl te akarod megmondani a nőnek, hogy kit válasszon. Hát téged.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!