Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha feminizmust kritizálom az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha feminizmust kritizálom az miért olyan érzékeny pont a nőknél?

Figyelt kérdés
Mintha valami megtestesült tökéletesség lenne, pedig kezd eltorzulni ez az egész és nem látom értelmét a 21. században. Ez a "nem az nemet jelent" mantra idegesít a legjobban, amivel az udvarlást semmisítik meg. Nem értik meg azt a feninisták, hogy régebben sok jó kapcsolat alakult ki abból amikor a nő először nemet mondott, de most az online tér előre törésével könnyebb tiltani a másikat, és várni a tökéletes herceget a fehér lovon.
ma 12:50
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Mit jelent az érzékeny pont? Én pl neki nem állok vitázni élőben, vagy 1/1 online beszélgetésnél, csak elkönyvelem magamban, hogy az adott emberrel nem vagyunk egy nevezőn és ennek megfelelően viszonyulok hozzá a továbbiakban. Aki nem érti "mire jó" a feminizmus, az jellemzően olyan gondokkal küzd, mint te, nem érti a nemet, nem akar közösen felelősséget vállani a gyerekért, háztartásért, úgy gondolja ő majd jobban tudja én mit tudok, értek, érzek stb.

Tapasztalat, nem csak a te kérdésed, de sok más beszélgetés kapcsán is.

ma 12:55
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
A feminizmusnak semmi baja, az emberek használják fel ahogyan. De egyébként hiába nem létezne net és a nő elküld a picsába akkor is el kéne fogadni. Amúgy neked játszmázós pitsa kéne aki azt mondja, hogy nem, de közben egoboostra használ, szeretné, hogy teperj érte mint a kutya, rajtad szórakozna? Normális vagy? Nem úgy jön le csaxólok. 🙃
ma 12:55
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

Tessék okulni e férfi esetéből miért nem éri meg taktikázós nővel tenni magadat.

ma 13:02
 4/23 anonim válasza:
100%
Az udvarlás nem azt jelenti, hogy addig kell zaklatni a nőt amíg be nem adja a derekát.
ma 13:07
 5/23 A kérdező kommentje:
#2 Az a baj, hogy mindig azok utasítanak el akiktől szeretnék többet, emiatt nem visszavonulót szeretnék fújni, hanem küzdeni érte. Nem játszmázós nő kell nekem, hanem olyan aki nem túlságosan visszautasító.
ma 13:07
 6/23 anonim ***** válasza:
90%
Ha a nő visszautasít el kell fogadni!!! Nem érsz el azzal semmit, hogy kéretlenül kezded zaklatni csak azt, hogy megutál, feljelentést tesz. Akarsz a rendőrségen ülni? Ennyire véged van olyan nőkért akiknek te nem kellesz? Hol marad az önbecsülésed?
ma 13:12
 7/23 anonim válasza:
100%
Ha én visszautasítok valakit akkor azért teszem, mert nem akarok tőle semmit és ezen nem változtat az hogy “küzd értem”, inkább csak idegesít..
ma 13:12
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha szerinted az udvarlás végét jelenti az, hogy egy nő nemet mond neked és elvárja, hogy ezt tiszteletben tartsd, akkor te nem tudod, hogy mit jelent az udvarlás.

Érdekes, nekem is udvarolt a párom, de egyszer se mondtam neki nemet. Ellenben akiktől nem szerettem volna semmit, udvarlást se, azoknak megmondtam a nemet már a legelején. Miért olyan nehéz tiszteletben tartani mások döntéseit? A nem az nem, hiába vergődsz.

25/N

ma 13:14
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Pont az olyanok miatt lett kitalálva ez a "mottó", mint te vagy.

Akik nem értik meg, hogy a nem az nem, és zaklatjátok (vagy zaklatnátok, ha nem félnétek) a nőt. Félni nem a nőtől féltek, hanem a mai korszellemtől.

A feminácik valóban borzasztóak, de maga a feminizmus szükséges. Neked nyilván nem, te is az a fajta "férfi" lehetsz, aki csak azért előjogokat vár, mert f.sszal a lába között született.

Pl te akarod megmondani a nőnek, hogy kit válasszon. Hát téged.

ma 13:14
 10/23 A kérdező kommentje:
#6 Szánalmas dolog rendőrséggel fenyegetőzni és őszintén ezért utálom ennyire a feminizmust. Régebben nem fenyegetőztek ilyenekkel, hanem lehetett udvarolni most meg furkosbotként használjátok ezt. Ez nektek is szar ám, hogy várjátok a tökéletes herceget.
ma 13:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!