Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha feminizmust kritizálom az miért olyan érzékeny pont a nőknél?
Lefordítom a kérdésed, nem vagy sikeres a nőknél, és azt szeretnéd, ha mégis valakire rá tudnád magad dumálni.
Nézd meg az ismeretségi körödet, egész biztos vagyok benne, hogy nemcsak fehér lovas hercegek vannak kapcsolatban.
Ha szeretnél párt, próbálkozz, amíg nem találsz valaki olyat, akivel kölcsönös a dolog, de ne zaklasd azt, aki a pokolba kíván!
Vannak még amúgy olyan országok sajnos, ahol muszájból házasodnak a nők számukra nem vonzó férfival, biztos fasza lehet úgy együtt élni, hogy se testileg nem kívánják a pasit, se lelkileg nem passzolnak. Szerintem beteg, aki ilyesmire vágyik, hogy mindegy a másik érzése, csak velem legyen.
Aki rendőrséggel fenyeget, az okkal teszi. A normális férfiakat nem fenyegeti senki semmivel, ellenben a zaklatókat jogosan jelentik fel. Ez se új dolog, a dédnagymamám mesélte, hogy leánykorában a bátyjai véresre vertek egy férfit, aki többszöri elutasítás után se értette meg a nemet. Kicsi, maradi alföldi falucskában nőtt fel, de már ott is egyértelmű volt, hogy csak baja lesz annak, aki nem ért az elutasításból.
Nem értem, hogy miért zaklatnál egy olyan nőt a kéretlen közeledéseddel, aki egyértelműen kifejezte, hogy nem viszonozza az érdeklődésedet. Magadat szereted megalázni vagy másokat kellemetlen helyzetbe hozni?
25/N
"Vannak még amúgy olyan országok sajnos, ahol muszájból házasodnak a nők számukra nem vonzó férfival, biztos fasza lehet úgy együtt élni, hogy se testileg nem kívánják a pasit, se lelkileg nem passzolnak. Szerintem beteg, aki ilyesmire vágyik, hogy mindegy a másik érzése, csak velem legyen."
Imádom az ilyen érveket. A mi nyugati társadalmunk tökéletes, igaz rengeteg ember magányos mind nők mind férfiak, de jó ez, hát a csodálatos fogyasztásban elmerülhetünk, de bezzeg nem nyugati országban ott pokol a nőknek, de csakis a nőknek. Nem tudok hinni ennek a fekete fehér megközelítésnek.
"Nem tudok hinni ennek a fekete fehér megközelítésnek."
Nem tudsz, de mégis a feminizmusra húzod rá, hogy a nők zaklatásnak veszik a zaklatást? Minek kéne, annak, hogy te csak "ismerkedni" akarsz? Nem akar veled ismerkedni és ha figyelmen kívül hagyod a kívánságát feljelent mint a pinty JOGOSAN! ☺️
„Imádom az ilyen érveket. A mi nyugati társadalmunk tökéletes…”
Írtam én ilyet? Kizárólag a szabad párválasztásról írtam, hogy ne legyen muszáj olyannal lenni, aki nem érdekel, sőt, esetleg még taszít is. Az meg, hogy magányosak egyes emberek, és? Két magányos emberből nem lesz automatikusan egy pár.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!