Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha feminizmust kritizálom az miért olyan érzékeny pont a nőknél?
Oké értjük a való életben egy nővel sem volt sosem kapcsolatod, és ezért itt gykn kell hergelned őket mert így legalább hozzád szólnak, de nem lehetne egy kicsit reálisabb bullshitet kitalálni?"h-h-ha egy férfi csak hozzászól a nőkhöz, máris rendőrt hívnak!!!"
ikszdé
Huszas évei elején - lehettem 21 vagy 22 - egyszer egy negyvenes ürge ott parkolt az albérletünknél. A közeli pékségbe indultam, leszólított, nemet mondtam. Visszakérdezett, hogy az-e a baj, hogy idős. Őszintén, az is. Meg a stílusa is. Akkoriban max 16-18-nak nézhettem ki, szóval erős volt a gyanúm, hogy gond van. Elmentem a pékségbe, mikor kijöttem, az ürge elém vágott kocsival, majdnem elütve, hogy hát de ez a kocsi így-úgy.
Egy másik alkalommal pedig a hévnél követett hetekig egy ürge. Ha későbbi járattal kezdtem el járni, 2 nap múlva ő is azzal a későbbivel járt. Ha korábbival, akkor szintén kb. 2 nap múlva ő is. És mindegy melyik kocsiba szálltam, ugyan abba akart szállni, közel hozzám, bámulni. Ijesztő volt. Azt sajnálom, hogy nem kértem segítséget. Mindezt azért, mert nem mondtam neki igent.
A nem az nem és pont. Pont azért lesznek a nők zárkózottak, mert agresszívan nyomul pár őrült és emiatt elővigyázatosak lesznek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!