Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha feminizmust kritizálom az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha feminizmust kritizálom az miért olyan érzékeny pont a nőknél?

Figyelt kérdés
Mintha valami megtestesült tökéletesség lenne, pedig kezd eltorzulni ez az egész és nem látom értelmét a 21. században. Ez a "nem az nemet jelent" mantra idegesít a legjobban, amivel az udvarlást semmisítik meg. Nem értik meg azt a feninisták, hogy régebben sok jó kapcsolat alakult ki abból amikor a nő először nemet mondott, de most az online tér előre törésével könnyebb tiltani a másikat, és várni a tökéletes herceget a fehér lovon.
nov. 16. 12:50
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
89%

Oké értjük a való életben egy nővel sem volt sosem kapcsolatod, és ezért itt gykn kell hergelned őket mert így legalább hozzád szólnak, de nem lehetne egy kicsit reálisabb bullshitet kitalálni?"h-h-ha egy férfi csak hozzászól a nőkhöz, máris rendőrt hívnak!!!"

ikszdé

nov. 16. 14:06
 22/31 anonim ***** válasza:
91%

Huszas évei elején - lehettem 21 vagy 22 - egyszer egy negyvenes ürge ott parkolt az albérletünknél. A közeli pékségbe indultam, leszólított, nemet mondtam. Visszakérdezett, hogy az-e a baj, hogy idős. Őszintén, az is. Meg a stílusa is. Akkoriban max 16-18-nak nézhettem ki, szóval erős volt a gyanúm, hogy gond van. Elmentem a pékségbe, mikor kijöttem, az ürge elém vágott kocsival, majdnem elütve, hogy hát de ez a kocsi így-úgy.

Egy másik alkalommal pedig a hévnél követett hetekig egy ürge. Ha későbbi járattal kezdtem el járni, 2 nap múlva ő is azzal a későbbivel járt. Ha korábbival, akkor szintén kb. 2 nap múlva ő is. És mindegy melyik kocsiba szálltam, ugyan abba akart szállni, közel hozzám, bámulni. Ijesztő volt. Azt sajnálom, hogy nem kértem segítséget. Mindezt azért, mert nem mondtam neki igent.

A nem az nem és pont. Pont azért lesznek a nők zárkózottak, mert agresszívan nyomul pár őrült és emiatt elővigyázatosak lesznek.

nov. 16. 14:42
 23/31 anonim ***** válasza:
88%
Az nem=nem az nem a feminizmus szüleménye. Én is sokat kritizálom a feminizmust, mert sokszor átesnek a ló túloldalára, nem kétség, de ez nem abból származik.
nov. 16. 15:21
 24/31 anonim ***** válasza:
92%
Először a címet elolvasva gondoltam, hogy igazából tök jogos, nem tökéletes a feminizmus, és nagyon sok minden jogosan kritizálható vele kapcsolatban. A nem nemet jelent, az pont nem. Mert mit jelent az, hogy ez szerinted nem igaz? Azt, hogy a nő válaszát nem tiszteled. Te férfi, azt majd jobban tudod. És ez rohadtul problémás hozzáállás.
nov. 16. 15:58
 25/31 anonim ***** válasza:
84%
Engem nem zavar, ameddig 1) nem megy át személyeskedésbe - tőlem vallhatja azt bárki, férfi, nő, hogy neki a feminizmus nem tetszik, ameddig nem mond el engem mindenféle nőietlen femináci g...inek, amiért nekem meg az szimpatikusabb, mint a régimódi családmodell és felállás, 2) emberi jogokat akar elvenni a másiktól és legalizálja a zaklatást. Nekem pl. pont ezzel van a gondom, hogy kb 15-20% max, játszmázós hülye liba miatt nem hajlandó elfogadni egy férfi azt, hogy azt mondom, hogy nem. Ezzel csak azt éri el, hogy felidegesítem magam, hogy "hülye? miért nem ért a szép szóból?", nem azt, hogy lesz nálam esélye. Mert nálam nem lesz, és kész. Meg oké, hogy "régen" volt pár olyan eset, amikor "küzdés" után lett sikere egy férfinak egy nőnél, de az ismertebb sztorik ezek közül azért azokból az időkből származnak, amikor a nők kvázi haszonállatként voltam tartva csúnya szóval, nem voltak jogaik, az apjuk-anyjuk adta el őket... és akkor még az illemszabályokban is benne volt, hogy ne mondj elsőre igent, mert akkor szabados prostinak néznek. Persze, végyakozhat vki ezek után a dolgok után, csak éppen a nem annyira kellemes részét meg eltolná magától (pl. hogy el kell tartania a nőt, muszáj gyereket vállalni, meg kell jelenni minden társasági eseményen - nincs olyan, hogy "jaj, anyádat nem bírom és amúgy is most van az El Classico, szóval ezt szkippelem").
nov. 18. 12:10
 26/31 anonim ***** válasza:
53%
25# én személy szerint azt szoktam, hogy amikor elutasít, de közben nyitott a testbeszéde, még egy kicsit próbálkozok, de az tényleg meredek, amit itt az egyik válaszoló írt, hogy mindig azzal a tömegközlekedéssel ment mint ő. És ezek a férfiak miatt van az, hogy sokszor zárkózottan veszik a nők a férfi közeledését. Vagy lehet én vagyok a béna és nem keltek biztonság érzetet amikor beszélgetni próbálok vele.
nov. 18. 13:21
 27/31 anonim ***** válasza:
71%
A nyitott testbeszéd nem feltétlen jelent romantikára / párkapcsolatra nyitottságot, szóval sztem azt is érdemes hagyni. Vki csak szimplán kedves, közvetlen, szeret emberekkel beszélgetni, és csak olyan értelemben nyitott.
nov. 18. 13:25
 28/31 anonim ***** válasza:
48%
#27 értem én, de már találkoztam olyannal aki második próbálkozásra igent mondott, de ha másodikra is nemet kapok, akkor tényleg hagyom a dolgot, azért zaklatásig nem viszem a dolgot, mert azért vannak határok, de én úgy gondolom, hogy még egy másodikra bepróbálkozni nem gond, ha utána tényleg elengedi a dolgot a fickó.
nov. 18. 16:11
 29/31 anonim ***** válasza:
63%
10 fogjad már fel, hogy ez zaklatás.... Ha megmondom, hogy nem kérek belőled és nem hagysz békén, az egyáltalán nem udvarlás, hanem zaklatás, ami egyébként bűncselekmény...
nov. 22. 22:10
 30/31 anonim ***** válasza:
78%
Ezt a "nem az nemet jelent" vs "sokszor volt már olyan, hogy a nemből igen lett" kérdést nem a nők fogják megoldani, mivel nekik nem érdekük, bármelyik táborhoz is tartoznak. Ezt nekünk férfiaknak kellene megoldani úgy, hogy sokkal következetesebben bánunk a nőkkel. Legyen az, hogy a nem tényleg jelentsen nemet és ehhez tartsuk is magunkat. Nincs több próbálkozás, békén hagyjuk az illetőt, de ezzel együtt az sincs, hogy közben meggondolta magát valamiért, esetleg ő nyitna, mert a nem akkor is nem marad. Ha ehhez tartani tudná magát a férfiak többsége, na meg következetesen nem mennénk bele a "Mi a baj? Semmi" féle játékokba, hanem elkönyvelnénk, hogy tényleg semmi és úgy is viselkednénk velük, akkor nekik kellene elhagyni az ilyen és hasonló játszadozásokat. Már aki él vele, mert szerencsére nem minden nő ilyen. De ezt a problémát nem ők fogják megoldani, mert ez a mi problémánk és nem az övék.
dec. 5. 18:54
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!