Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményed szerint vannak "súlycsoport"ok? ("Áhh. Ő úgysem az én súlycsoportom. ")
Gondolom mindenkivel előfordult már, hogy megtetszett neki valaki, de egyszerűen nem az ő súlycsoportja volt, vagyis úgy érezte.
Nálam volt olyan, hogy megláttam egy lányt, és sokszor arra gondoltam: ki választana engem, ha ő is ott van?
Habár a szépség relatív, azért mégiscsak vannak kategóriák, nem? Vannak akik mindenkinek bejönnek, vannak akik senkinek.
Mit lehet tenni, ha olyan tetszik, akinél tuti semmi esély?
Szia!
leírok egy érdekes történetet ezzel kapcsolatban. Egyszer elmentem bulizni egy barátnőmmel, a pasimmal félig meddig már vége volt a kapcsolatnak, de én még mindig őrülten szerelmes voltam bele. Volt a buliban egy lány, aki igazán jól nézett ki, nagy mell, jó alak, szép arc, plusz szexis ruha. Egyszerűen nem tudtam megérteni, hogy miért hozzám jött oda 3 pasi is az este, hogy milyen szép vagyok, mikor tök átlagos ruhában voltam...:O Azóta sokat gondolkodtam ezen, és a mai napig nem találtam megoldást. Vajon a csaj elhajtotta volna őket? nem úgy nézett ki, mert nagyon nézegette az egyik srácot. A lényeg, hogy rájöttem, hogy felesleges ilyeneken agyalni. Ha valakinek tetszel, akkor lehet ott bárki más is, úgyis hozzád fog odamenni:)
A szépség relatív és semmit nem mond a belsőről!
Mellesleg én egy "aranyos" kinézetű nőt is szépnek tartok.
Szóval még maga a fogalom is relatív.
Nem megyek randizni meg udvarolni, mert lány vagyok. :)
Köszönöm a válaszokat, jöhet még!
Amúgy igen, önbizalomból nem sok van. De amikor minden srácnak a magas, vékony, nagy mellű, kerek seggű, hosszú szőke hajú bombázók kellenek csak, akkor nem is nagyon van honnan meríteni...:(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!