Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Véleményed szerint vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véleményed szerint vannak "súlycsoport"ok? ("Áhh. Ő úgysem az én súlycsoportom. ")

Figyelt kérdés

Gondolom mindenkivel előfordult már, hogy megtetszett neki valaki, de egyszerűen nem az ő súlycsoportja volt, vagyis úgy érezte.

Nálam volt olyan, hogy megláttam egy lányt, és sokszor arra gondoltam: ki választana engem, ha ő is ott van?

Habár a szépség relatív, azért mégiscsak vannak kategóriák, nem? Vannak akik mindenkinek bejönnek, vannak akik senkinek.

Mit lehet tenni, ha olyan tetszik, akinél tuti semmi esély?

2010. dec. 18. 17:04
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nem kellene ilyen hülyeségeken rágódódni, hanem mehetnél udvarolni.
2010. dec. 18. 17:26
 2/19 anonim ***** válasza:
Ezzel maximálisan egyetértek. Az ilyen súlycsoportok, ahogy te fogalmaztál, főleg a nőknek fontosak. Egy bombázó csaj szóba se áll egy átlag alatti pasival, de legtöbbször még átlagossal se. Aki pedig nagyon csúnya, annak egy nőnél sincs esélye.
2010. dec. 18. 17:45
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

leírok egy érdekes történetet ezzel kapcsolatban. Egyszer elmentem bulizni egy barátnőmmel, a pasimmal félig meddig már vége volt a kapcsolatnak, de én még mindig őrülten szerelmes voltam bele. Volt a buliban egy lány, aki igazán jól nézett ki, nagy mell, jó alak, szép arc, plusz szexis ruha. Egyszerűen nem tudtam megérteni, hogy miért hozzám jött oda 3 pasi is az este, hogy milyen szép vagyok, mikor tök átlagos ruhában voltam...:O Azóta sokat gondolkodtam ezen, és a mai napig nem találtam megoldást. Vajon a csaj elhajtotta volna őket? nem úgy nézett ki, mert nagyon nézegette az egyik srácot. A lényeg, hogy rájöttem, hogy felesleges ilyeneken agyalni. Ha valakinek tetszel, akkor lehet ott bárki más is, úgyis hozzád fog odamenni:)

2010. dec. 18. 17:58
 4/19 anonim ***** válasza:
Előző, valszeg pont ezek miatt a súlycsoportok miatt nem is láttak esélyt a másik lánynál (már ha tényleg annyival szebb volt nálad).
2010. dec. 18. 18:01
 5/19 anonim ***** válasza:
Pont ez az, ami vicc, hogy nézte az egyik srácot, szemezni akart vele, a srác meg engem bámult végig:O Hogy szebb volt-e azt nem tudom, de szexibben volt felöltözve az tény. Ebben pedig nem hiszek, hogy vki azért nem mer kezdeményezni valakinél, mert szép.
2010. dec. 18. 18:05
 6/19 anonim ***** válasza:
56%
Hát pedig én is így vok. Egy átlagon felüli lánynál tom h úgyse lenne semmi esélyem átlagon aluli fiúként. Viszont ha csak szexibben volt felöltözve, akkor lehet h a srác akit nézett, nem a qrvákra bukik :)
2010. dec. 18. 18:11
 7/19 anonim ***** válasza:
Ez érdekes, hogy így gondolod. Nekem sosem jutott ilyen eszembe, hogy valaki túl jó pasi hozzám:) Picit több önbizalom kéne, szerintem. Mert lehet, hogy ahhoz a lányhoz, akihez odamész, pont te fogsz tetszeni, és lehet, hogy te átlagon felülinek gondolod, de másnak átlagos vagy akár csúnya.
2010. dec. 18. 18:16
 8/19 anonim ***** válasza:
93%-os, ha látnál, nem mondanád ezt :D Egyébként az esély valóban megvan, de minél jobban néz ki egy nő, annál inkább konvergál a 0-hoz :)
2010. dec. 18. 18:18
 9/19 anonim ***** válasza:

A szépség relatív és semmit nem mond a belsőről!

Mellesleg én egy "aranyos" kinézetű nőt is szépnek tartok.

Szóval még maga a fogalom is relatív.

2010. dec. 18. 19:01
 10/19 A kérdező kommentje:

Nem megyek randizni meg udvarolni, mert lány vagyok. :)

Köszönöm a válaszokat, jöhet még!

Amúgy igen, önbizalomból nem sok van. De amikor minden srácnak a magas, vékony, nagy mellű, kerek seggű, hosszú szőke hajú bombázók kellenek csak, akkor nem is nagyon van honnan meríteni...:(

2010. dec. 18. 20:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!