Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bocsassam meg magamnak hogy ferfiakat zaklattam?
Bipolaris vagyok es ocd-s, sokaig nem szedtem a gyogyszert amit kellett volna es teljesen elmebeteg voltam.
Volt 3 evem amiben teljesen egyedul voltam, nem volt kihez szolnom sem, nem dolgoztam, nem jartam sehova. Es ekkor kezdodott nalam el az, hogy a bipolaris zavarom nagyon elojott olyanokat csinaltam hogy elkezdtem ismerkedni de sajnos nem a megfelelo emberekkel csak a testemet akartak, a lelkemet egyaltalan nem, en meg orultem hogy tudok valakinek irni annyira maganyos voltam. 3 ferfi volt akivel abben a harom evben ismerkedtem es abban a szakaszban a betegsegemnek amikor nem birtam leallni, porogtem, orult voltam, sajnos zaklattam oket es fel sem fogtam hogy mit csinalok, most meg amikor mar szedem a gyogyszert es normalisan latom a dolgokat annyira szegyellem magam ha azokra gondolok hogy az hihetetlen. Nem erzem magam nonek ilyenkor. Nem tudom ez hogy jott ossze igy de az a harom ferfi ismeri egymast es tudnak egymasrol hogy en nem hagytam oket beken. Es en hiaba nyugtatom magam hogy ez egy hiba volt, beteg vagyok es nem szedtem a gyogyszert, akkor is megtortent. Meg ugye az is rossz a lelkemnek hogy az a harom ferfi egyaltalan nem az en tarsasagom volt, hanem zuros ejszakai emberek, akik bantottak engem, lek***aztak es megalaztak akkor is amikor még nem zaklattam oket.Az egyikkel amikor talalkoztam, olyat kellett tennem amit en nem akartam, de megtettem mert feltem es menekulni akartam abbol a helyzetbol. Az egyetlen szexualis elmenyem 25 evesen az, hogy olyat teszek amit nem akarok.
Es ami a legrosszabb hogy ismerkedtem most egy teljesen hozzam illo fiuval, vegre valaki felkeltette a figyelmem,nagyon illettunk egymashoz de el kellett neki mondanom hogy valaki kenyszeritett valamire mert megtudta volna mastol ha nem tolem, es oszinte akartam vele lenni es miutan ezt elmondtam, masnap magamra hagyott de tudom hogy neki is fajt ez, nem volt mas valasztasa sok volt neki ez. A mult hibaja miatt, elvesztettem akit tenyleg akartam. Nem erzem magam nonek, nem tudok megbocsatani magamnak.
Es ha belegondolok abba, hogy ez a fiu megtudja rolam azt, hogy en zaklattam 3 fiut vagy esetleg o is ismeri oket, belehalok.
Mert nem erdekel az a harom mit gondol, de ha o megtudja ezt..
Mar banom hogy nem mondtam ezt is el neki, es akkor tiszta lenne a lelkem es elmondtam volna hogy nem szedtem a gyogyszert es a korulmenyeket. De igy ha megtudja ha valahogy a fulebe jut csak egy orultnek fog gondolni es azt fogja hinni szorakoztam vele. Arra is gondolok sokszor, hogy leirok neki mindent amit tettem hogy tiszta legyen elotte a lelkem es elengedem mert nem tudok mast tenni.
Kicsit ossze vissza lett es sok a helyesirasi hiba, nagyon siettem.
Aki bantani akar az ne tegye nem fogok ra reagalni. Igyis elegge magam alatt vagyok most.
Írd le neki. Vagy hívd el egy találkozóra és mondd el.
A múlton pedig feleslegesen rágódsz, én is egy traumán vagyok túl, de próbálok előre nézni, jövőt tervezni. Nagyon nehéz, tudom, de idővel jobb lesz.
Azért az számomra kérdéses hogy mit/miket mondtál el a barátodnak magadról amiért magadra hagyott.
A szexualiitásnak is vannak dimenziói, lehet hogy olyat tettél ami a másik értékendjén galaxisokkal túl van. S nem várható el hogy mérlegelje hogy akkor milyen állapotban voltál.
Szerintem hagyj neki időt és teret, ha fontos vagy neki akkor keres. Nem hiszem hogy egy negyedik pasit is felakarsz írni arra a "zaklatott pasik" listájára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!