Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan bocsássak meg magamnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bocsássak meg magamnak?

Figyelt kérdés

Volt egy lány akivel együtt voltunk 2 evig, aztán szakítottunk, majd újra osszejottunk volna, de én egy másik lánnyal voltam akkor már, őt pedig hónapokon át hulytettem, ami ki is derült.

Nagyon nagy sebet ejtettem akkor rajta.

Ennél már 2 éve, azóta beszélő viszonyban vagyunk, volt is hogy találkoztunk és segítettünk egymásnak.

A fentieknek megfelelően viszont megbízni már nem tud bennem úgy. Ezt elfogadtam, és meg is érdemlem hiszen nem érdemelte meg azt a bánásmódot amit akkor kapott tolem.

Jelenleg 1 éve szingli vagyok, és nem is igazán ismerkedtem, főleg azért is mert ő van a fejemben.

Magam azóta is nagyon utálom, hogy hogy voltam képes ennyire gyáva és gerinctelen lenni vele, és a képébe hazudni annyi ideig, amikor ő helyre akarta hozni ami korábban elromlott.

Esténként azon agyalok, hogy miért csináltam ezt. Nyilván a gyavasagon kívül.

Ha lenne egy idogepem vissza csinálnék mindent és a legjobb tudásom szerint próbálnám meg őt boldoggá tenni, igaz erre már nincs lehetőségem.

Visszaterve a kérdéshez, nem vagyok képes megbocsajtani magamnak azóta sem. Majdnem napi szinten eszembe jut és szégyellem magam.

Lehetőleg ne azt írjátok hogy, "helyes szenvedj csak, megérdemled"

Ez már folyamatban van, és tisztában vagyok vele mit csináltam.

2020. szept. 2. 01:50
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Ha a csaj még beszél veled és jól elvagytok, akkor simán újra betudod fűzni. Ez a szöveg, hogy nem bízik meg benned, nem lehet túl komoly.

Másrészt, nőj fel és keress más nőt.

2020. szept. 2. 02:00
 2/4 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
100%

Hasonló helyzetben vagyok (illetve tök más szitu, de állandó bűntudat). Bocsánatot is kértem, de nem érzem magam jobban lassan egy éve.

Egy pszichológus azt javasolta, hogy segíthet a helyzet átbeszélése az adott személlyel.

2020. szept. 2. 07:44
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Hármasozzatok
2020. szept. 2. 09:48
 4/4 anonim ***** válasza:
52%
Keress másikat, ennyi.
2020. szept. 2. 10:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!