Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy ilyet túléltem, már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy ilyet túléltem, már rosszabb nem lehet és ne féljek semmitől?

Figyelt kérdés

Szerelmes lettem iszonyatos módon egy férfiba. Viszont ő ezt kihasználta, átvert, lehúzott pénzzel. Amikor teljesen kizsigerelt szakított, de még eljárt hozzám szexelni. De mindig hitegetett, hogy ebből lehet még több újra. Majd kiderült, hogy addig szerzett egy másik nőt is, akit teherbe is ejtett. Mikor kiderült a nő mellé állt 100%-osan, én teljesen degradálva lettem, hogy hazudok mert soha nem volt köze hozzám, hagyjam békén. A pénzemet nagy nehezen visszakaptam, majd mielőtt megszületett volna a baba eljátszotta a világ legnagyobb drámáját, hogy rosszul döntött mégis engem akar, a nője már nem terhes, vissza akar kapni. Én nem láttam azt a nőt soha, így nem tudtam mi az igaz. De aztán megszületett a baba, a férfi visszament de megint hónapokig mindketten voltunk neki. Most, hogy kiderült hogy van baba, én összetörtem. A kezét is megkérte közben… és a történelem ismétli önmagát, újra amellé a nő mellé állt, újból hazug vagyok és úgy le lettem pattintva, hogy halálos fenyegetést kaptam. Pedig csak figyelmeztetni akartam a párját…. Félek, hogy mikor fogom meglátni az esküvős képeket. Már az életem része lett az ő életük… persze csak a fejemben.

Lelkileg amin keresztülmentem, én nem tudom hogyan éltem túl. Életem szerelme volt ez a férfi, és tőlem is mindig babát akart, és nem is védekeztünk abban az időszakban amikor már a babája megszületett…. Én nem is tudom hogyan tudott ilyet megtenni.

De ugye vigasztalhat, hogy ennél nincs lejjebb? Én elengedtem most őt úgy érzem, de rettegek egy új kapcsolattól. Félek, hogy megint valami hasonlón kell keresztülmenni, minden férfiban a rosszat látom, minden kapcsolatra úgy nézek hogy biztos van benne valami megcsalás…. Nagyon rossz érzés, hogy így állok már a szerelemhez, de jelenleg babára sem tudok nézni. Bármi ér, mindenben csak a tükröződését látom ennek a hatalmas átverésnek.

jan. 15. 20:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Csajszi… ne már. Hogy lenne életed szerelme az aki így viselkedik veled? Fókuszálj magadra és arra, hogy megszeresd magad, mert láthatóan ez nincs meg:/
jan. 15. 20:33
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Van ennél lejjebb.

A pokoli lelki kínok mellett engem rendszeresen bántott fizikailag is.

Teljesen kifordultam magamból, azt hittem megőrültem és majdnem ráment az életem is.

Én is azt mondom, már nem félek semmitől. Sokat tanultam belőle.

jan. 15. 20:35
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom, hogy ezen mentél keresztül, de sajnos azt kell hogy mondjam, hogy ne, ne hitegesd magad.

Egyrészt ne hitegesd magad, mert mindig van lejjebb. Sőt általában a baj nem jár egyedül. Te belefogtál valami nagyon-nagyon rossz dologba, újra és újra (hiszen visszafogadtad) és azt vártad, hogy majd jobb lesz. Simán benne van, hogy még ezt párszor eljátssza veled, hiszen ezek a dolgok így szoktak működni. Képzeld el hogy a másik nőt, gyerekkel hagyja ott, lényegében most ő van rosszabb helyzetben, nem te, hiszen bármikor elhagyhatja.

Ehelyett én azt mondom, hogy ezt engedd el. Tényleg. Menj el terápiára és dolgozz magadon, mert sajnos neked ezek szerint nagyon súlyos problémáid vannak mentálisan, hiszen ami veled történt, azt más nem lett volna hajlandó végigcsinálni. Te meg mégis utána epekedsz. Azután aki többször elhagyott, hazudott, megcsalt, stb.

jan. 15. 20:56
 4/12 anonim ***** válasza:
17%

Huhh, nagyon sajnálom ezt a helyzetet.

Igen, valószínűleg ennél már nem lesz rosszabb. Bizakodjunk.

Kérlek, hogy NAGYON VÁLOGASD MEG(!) kinek szavazol bizalmat. (Én azt mondom neked - saját tapasztalat alapján - hogy a legkevésbé talán az egyházi körökben megismert emberek vernek át.

Vagyis leginkább ők a megbízhatóak - akár még hosszabb távon is! (Aki mélyen gyakorolja a hitét és jár istentiszteletekre, ők inkább lelkiismeretesek. De persze nem kell az összes felekezetet végigjárni!)

Hány éves vagy egyébként, hogy ez meg tudott veled történni? Milyen családi mintát hoztál magaddal a szülői házból? Testvéreid? Unokatestvéreid? Nagyszülők esetleg?

jan. 15. 21:17
 5/12 anonim ***** válasza:

Azt is megkérdezném még, hogy a családodból SENKI NEM TÁMOGAT LELKILEG?! Esetleg nincs régi jó barátnőd, barátod?

Általános iskolából, vagy középiskolából? Tanfolyamról? Hobbiklubból? Munkahelyről? Kollégák vagy főnökök?

jan. 15. 21:19
 6/12 anonim ***** válasza:
Mindig lehetne rosszabb, örülj hogy megszabadultál tőle, ha megkeresne idővel, bármit is írjon semmit se reagálj neki. Annak meg csak örülj nem lettél kapásból szingli anyuka. Ráadásul ilyen embertől, nem akarhatod hogy ő legyen a gyermeked apja, ennél jobbat érdemel egy gyermek, meg te is. Szóval de lehetett volna sokkal rosszabb. Pszichológust is ajánlanék, segít feldolgozni, illetve abban is, hogy a későbbiekben ne ezt a párkapcsolati mintát keresd. Az idő meg segít, előtted az élet, nem éri meg egy ilyen barom után szomorkodni.
jan. 15. 21:41
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Tisztán emlékszem amikor 20 éve azt mondta egy barátnőm hogy ne aggódjak, ilyen szemét palival csak egyszer lehet összefutni az életben.

Na hát én még többször is belefutottam és abból fakadt az egész hogy nem becsültek meg.

Nekem nem volt önbizalmam, és az önbecsülésem a béka sgge alatt volt. Ezért voltak ilyen szemetek a pasik.

Lehuztak, anyagilag kihasználtak, megcsaltak, mást választottak helyettem, soha nem hívtak még semmire, sőt tőlem kéregettek kölcsön, nem mutattak be otthon.

De amióta kihúzom magam, emelt fővel megyek mindenhova, büszke vagyok magamra, és vannak elvárásaim amiket közlök is szemtől szembe, azóta lenne sok udvarlóm, de így már férjem is van.

És tudom hogy ha önbizalomhiányos lennék még mindig, nem lennék megbecsülve.

Szóval amíg te nem változol, addig sajnos jó eséllyel ismét ilyen balfsz fog jutni.

jan. 15. 21:53
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
lejjebb mindig van, még simán kinézem a storybol azt h ujra beetet megfektet és téged is teherbe ejt és utána dobbant és hagy magadra
jan. 15. 21:57
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Macsót akartál, macsót kaptál.
jan. 15. 22:04
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem macsó, ez vidéki sötét parasztfiu.

Önbizalmat növessz, legyenek elvárásaid, tedd magasabbra azt a lécet.

Mert addig csak ilyen disznókba fogsz belebotlani akik nem tisztelnek, nem becsülnek, nem szeretnek.

jan. 15. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!