Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A folyamatos elutasítástól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A folyamatos elutasítástól lehet rosszabb?

Figyelt kérdés

Vagy lehet ebben úgymond "fejlődni" megtanulni jól kezelni az ilyet?

Vagy csak mélyebbre kerülni?

Van e itt olyan akit már sokszor elutasítottak? Ha igen, mi a tapasztalat? Tovább próbálkozik vagy feladta , elment a kedve az egésztől?

2024. ápr. 21. 18:45
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Olyanra gondolsz akivel már volt tartalmas kapcsolatod, és a befejezés után utasított el, vagy vadidegen emberek elutasítására?
2024. ápr. 21. 18:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan helyzetben vagy, hogy tudod, biztosan elutasítanak, akkor csak várj, hátha mégis felkelted valaki érdeklődését, én ezt teszem, mivel reálisan tudom, esélyem a nullával egyenlő, bárkire is írnék rá.
2024. ápr. 21. 18:57
 3/9 anonim ***** válasza:
69%
Én ilyen vagyok, rondának születtem, gazdag se vagyok, így nem is volt esélyem nőknél sosem, amit el is fogadtam, szerencsére nincs nagy libidóm így nem okoz gondot. 30F
2024. ápr. 21. 18:58
 4/9 anonim ***** válasza:
88%
Feladtam.
2024. ápr. 21. 19:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Tinédzserfiúként a helyzetem reménytelen volt. Nem tartottam magam akkor se csúnyának, csupán átlagos voltam, egy egyszerű srác, nem öltözködtem divatosan, a frizurám se volt divatosnak mondható, a családom akkoriban sok anyagi nehézségen ment át. Volt egy lány, akibe szerelmes voltam a gimiben és amikor összeszedtem a bátorságot, hogy elmondjam neki az érzéseimet, akkor kikosarazott. Eleinte nagyon rossz volt természetesen, de amikor megláttam, hogy milyen csávók után futott a csaj, megpróbáltam én is olyanná válni, mint ők, már amennyire az anyagi helyzetem megengedte. Ezután elkezdtek jönni a sikerek a csajoknál. Eleinte kicsikét sajnáltam, amiért feladtam a "régi énemet", de aztán a sikerélmények miatt úgy döntöttem, hogy nem kívánok visszatérni a régi egyszerű csávósághoz. Nem azt mondom, hogy most 100%-osan jó minden a magánéletemben, mert ez távol áll a valóságtól, de lazább vagyok, a fizikumom is 10x jobb, mint anno és van pár szép ruhám is, párkapcsolatom is volt (aminek vége lett). Kicsit szomorú, hogy ennyit számítanak a külsőségek manapság, de hát megváltozott a világ így én is megváltoztam.
2024. ápr. 21. 20:08
 6/9 anonim ***** válasza:
78%
Általában vagy konkrét személy. Szerintem nem mindegy…
2024. ápr. 21. 20:47
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Személyiségfüggő. A győztes típus max. vállat rándít és megy tovább, mert bízik magában, tudja, hogy úgyis sikerülni fog akkor is ha 1000-en lepattintják, tudja hogy vár rá valahol egy 1001.-ik de bizony kezdenie kell nála ha célba akar érni. A vesztes típus meg magába zárkózik.

Te melyik típus akarsz lenni barátom?

2024. ápr. 21. 22:44
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
20:08-as az én történetem is hasonló csak lányban. Iszonyatosan megaláztak sokszor a férfiak. Huu te nem vagy egy komoly nő (értsd: fullos) túl aranyos vagy és ez nem jön be, nekem a fullos pi*ák tetszenek….hozzáteszem mindig átlagos fiúkra buktam… nos változtattam mindenen, bunkó lettem, pi*asan öltözködök, műszempilla, műköröm, márkás cuccok….furaaaa de megbecsülnek, szépen beszélnek velem, tisztelnek és futnak utánam🤷🏻‍♀️
2024. ápr. 22. 19:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is sajnálom nagyon, hogy ez így megváltoztatott, mert szerettem magam nagyon. Végtelenül rendes voltam, figyelmes, normális, megértő, sosem lógtam a másik nyakán, nem kértem semmit sem számon…hát igen a normális már nem jó.://
2024. ápr. 22. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!