Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Veletek volt már ilyen hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek volt már ilyen hogy mégsem Isten terve ez?

Figyelt kérdés
Szóval még nyáron volt egy lány, akivel 2x találkoztam, mert össz-vissz 1 hét volt a kapcsolatunk. Volt smárolás is. Aztán még karácsony után láttuk egymást egy helyen, ahol többször is nézett, én akkor nem néztem vissza mert volt egy lány akivel komolyan gondoltam. Aztán azzal a lánnyal akivel beszéltem végül nem lett semmi, rám írt az a lány akivel a nyáron voltam együtt. Elmondta hogy nagyon sajnál mindent, imádkozott értem(én is ő érte még a nyáron), álmodtam vele 2x is azelőtt, hogy rám írt volna, még a nyáron a buszról leszálltam és éreztem azt az illatot a kezemen amilyen az ő parfüme volt(anyukám is megszagolta és ő is érezte). Aztán másnap taliztunk ott volt csók is ahol elmondta hogy nagyon szeret és hogy hiányoztam neki. Mondta még hogy majd bemutat a szüleinek, nagyon akarta hogy elmenjek a szülinapi bulijába, de nem tudtam volna. Aztán 3 nap múlva kevesebbet írt, végül megtudtam hogy van valakije, akit úgy írt le hogy “haver”. Hívőket kérdezném elsősorban, hogy nektek volt már ilyen az életetekben, amit Isten tervének tulajdonítottatok be, aztán nem az volt? Amúgymeg tényleg ennyire elbaszott ez a generáció vagy csak én fogtam ki a k*urvát?

jan. 15. 20:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Csodagyerek: Zene az eb@szott generációnak📀
jan. 15. 20:55
 2/10 anonim ***** válasza:
29%

Rosszul hangzik, sajnálom!:/

Igen, velem is volt már, hogy azt hittem, Isten terve a párkapcsolat azzal a valakivel, abban az időben. Aztán tanulópénz lett belőle. Mert akik Istent szeretik, minden a javukra van.

U.i.: fókuszálj jobban Istenre és magadra (Biblia, ima - nemcsak kérések, hanem idő Istennel a csendben, testvéri közösség, dicsőítés, keresztyén könyvek...:)

Isten gyógyítsa be szíved sebeit, és áldjon meg!

jan. 15. 21:25
 3/10 anonim ***** válasza:
19%
Nincs semmiféle Isten.
jan. 16. 01:24
 4/10 anonim ***** válasza:
63%

Attól, hogy nem jött vele össze, még lehetett isten terve ;)

Pl tanulni az egészből.

Ez csak a ti felfogásotok, hogy isten csak szivárvanyt, rózsaszín felhőt, aranyesőt ad a híveinek...

És milyen keresztény az, aki "a k.rva"-ként hivatkozik egy lányra?

Neki is meg kell küzdenie a démondjaival, nem gondolod?

Uhh, kevés ember van a világon, akik annyira el tudnak borzasztani, mint az elvakult vallásosok...

jan. 16. 05:00
 5/10 anonim ***** válasza:
23%

#3!

Sanyrú életed lehet. De hiszel az Ufókban, sátánban meg ilyenekben gondolom! Pl: érne egy baleset, betegség vagy bármi akkor rögtön azt mondod: Istenem segíts! Mpst meg azt írod hogy nincs Isten? Leírtad amit nem lett volna szabad, de a te döntésed te életed.

jan. 16. 05:01
 6/10 anonim ***** válasza:
30%

Hívő vagyok, az írásodból ítélve még nagyon fiatal lehetsz.

Ha a 20-as éveid elején jársz, akkor teljesen normálisak ezek a helyzetek. Úgy tapasztalom, hogy ugyan létezik olyan, hogy egymásba botlik egy fiú és egy lány, és egyértelmű, hogy Isten egymásnak rendelte őket, de ez a ritkábbik felállás.

Bizony az embernek sokszor az az életfeladata, hogy megtalálja és felismerje a hozzá való párt. Sokszor az embernek fel kell fejlődnie az ilyen kapcsolathoz, és van olyan, hogy el kell engednie nőket, akikről azt hitte, hogy egy életet le fog vele élni. Pl. a szexszel is azért kell vigyázni, mert két, a mindennapokban összeférhetetlen embert is összeköthet a jó szex. Viszont két jól együttműködőt is szétválaszthat, ha rossz a szex.

jan. 16. 06:20
 7/10 anonim ***** válasza:

Én nem "hiszek" semmiben sem. 3n TUDOM azokat a dolgokat, amiket a tények bizonyítanak. Sem Isten, sem a sátán, sem az UFO-k nem tartoznak ebbe a kategóriába.

Nem, nem mondanám egy baleset esetén sem. Majd a mentők segítenek rajtam, ők ugyanis léteznek, ellentétben Istennel.

jan. 16. 18:20
 8/10 anonim ***** válasza:

4-esnek jár a pont.

Nem értem ezt az isteni hablatyot egy ilyen semmis történetnél. Mondom úgy, hogy én is hiszek a sorsban.

jan. 16. 20:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Persze hogy Isten terve! Az, hogy mindenből tanulj és találd meg az igaz utat. Az igaz út az, ami a tiszta hited. A te szabad akaratod, ha őszintén hiszed és becsületesen gondolod, akkor a lány nem ment volna el mással. De te nem tapadtál rá ezerrel, itt se írod hogy szerelmes voltál bele. Látjuk, hogy nem voltál szerelmes, akkor mit vársz? Igen Isten a legjobbat akarja neked, azt akit birtoklás nélkul szeretsz...de idáig neked fel kell fejlődnöd, addig nem is lesz tartós baratnőd, vagy feleséged. Igen minden tapasztalás Isten útja, hogy lélekben tisztán várd azt az egyetlen lányt aki feleséged lehet. Erre törekedj és melletted marad, akkor ha látja komoly a szándékod
jan. 17. 03:56
 10/10 anonim ***** válasza:
#9 Én találtam kettőt is, az egyik lelépett, a másik nagyon kitartó, de semmi se indokolja hogy maradjon. :'(nem találtam az utam, elcsesztem az életem)
jan. 17. 05:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!