Veletek történtek már "csodák"?
Egy évig egy autókereskedés előtt mentem el minden nap munkába menet.
Ki volt állítva egy gyönyörűszép autó, amit tudtam, hogy soha nem engedhetek meg magamnak tisztes fizetésből.
de a kocsi valahogy magához vonzott!
Nézegettem, elképzeltem hogy megveszem, bár erre akkor kevés reális esély volt.
Egy nap mikor búskomoran baktattam hazafelé és letettem arról hogy nekem bármikor is meglesz az a szép autó, valamit észrevettem az út szélén.
Egy fekete bőr pénztárca volt.
Kicsit izgatott lettem és felvettem.
Volt benne egy csomó apró pénz, de semmi más.
Gondoltam ha szerencsével találtam, akkor megjátszom a szerencsém, hátha!
Aztán nem is néztem a lottóhúzást, majd másnap hallom hogy telitalálatos volt a lottón, még emlékszem is piszok mérges lettem, hogy megint nem engem segített a sors!
Aztán este leültem netezni és kíváncsiságból elővettem a szelvényt, és azok a számok voltak megjátszva, amiket kihúztak.
Nos itt kezdődött minden, amit addig álmodtam, mind megvalósítottam.
Soha nem felejtem el, mikor bementem a márkakereskedésbe, és az eladó megismert, hogy maga az aki minden nap megnézte azt a szép autót.
Igen, és jöttem megvenni.
Már kezdte volna mondani a hitelkonstrukciókat, mikor mondom arra nem lesz szükség, kápében fizetek.
Ekkor kinyíltak a pupillái az embernek!
Pár napra rá már a nevemen volt az autó, és kiállhattam vele a kereskedés udvaráról.
Akkor tudtam hogy van felsőbb hatalom, ami vezet minket a csoda felé, hogy egyszer megnyilvánuljon mindenki előtt, aki hisz benne!
"56 tételből egyet tanultam meg, azt mondogattam magamban egész úton, és azt húztam."
Inkább az lenne a csoda, ha ez senkivel sem fordulna elő egy érettségi-szezon alatt, a 120K körüli érettségiző közül... :) Velem is előfordult törinél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!