Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebookon vagy iwiwen szoktatok magatokról photoshoppos képet kitenni, hogy kiretusáljátok hibákat? (többi lent)
életemben 2x retusáltam magamról készült fotót.
egyszer a hajam színét változtattam meg, kékre. de szerintem egyértelmű, hogy az nem valós :) címbe bele is írtam.
a másikon pedig volt egy elég csúnya lila folt a lábamon és mivel a kép oda vonzotta a tekintetet, leretusáltam onnan. de szerintem ez nem olyan nagy szám, nem csapok be vele senkit, hisz' 3-4 nap és nyoma sincs :)
ez volt a válasz a kérdésedre.
a magyarázatodra is reagálnék. nemértem miért kell közösségi oldalon látott emberekkel találkozni. biztos megvan az oka, nem kell megmagyarázni :) de számolj azzal, hogy ilyenkor ennek megvan az esélye...
én csak szinezni szoktam fekete-feherre,de nem ugy h ne ismerjenek fel,vagy teljes mas legyek.
vagy esetle egy nagy pattit szoktam eltüntetni:D
amugymeg sokan raknak fel magukrol kamuképeket,csak hogy lajkoljak a kepeiket stb.
15L
Én is ismerek egy ilyen csajt!! Az ex pasim ex barátnője :D Mesélte hogy tök tetszett neki képeken amiket küldött magáról :D Szép fekete haj, nagy barna boci szemek, gyönyörű bőr... :D
Aztán jött a hideg zuhany mikor találkoztak:)
Bizony ő is szerkesztette a képeit! Amúgy szerintem se szép dolog.. Vagy ha már mindenáron szerekszti a képeit valaki akkor küldjön magáról eredetit is :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!