Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Facebookon vagy iwiwen szoktat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Facebookon vagy iwiwen szoktatok magatokról photoshoppos képet kitenni, hogy kiretusáljátok hibákat? (többi lent)

Figyelt kérdés
Képzeljétek el egy csajjal megbeszéltem egy találkát iwiwen, és amikor taliztunk élőben egész másként nézet ki mint a képen, kitörölte a ráncait nem is értem ebbe a korba miért van neki, a fogát is összehuzta mert szétállt neki és még sorolhatnám. A másik elég dilis volt a csaj többé nem fogok vele talizni. De minek kell photoshopolni?
2010. nov. 27. 17:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
A photoshop eleve nem is lehet meg neki... Ki fizetne érte egy vagyont?(az más kérdés, ha letöltötte!!!) Ha megszerkesztette, akkor meg csak magát csapja be! Ha ismerkedni akarsz, akkor ajánlom a randi oldalakat... Ott is lehetnek szerkesztett képek, de legalább tisztábbak a körülmények...
2010. nov. 27. 17:55
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

életemben 2x retusáltam magamról készült fotót.

egyszer a hajam színét változtattam meg, kékre. de szerintem egyértelmű, hogy az nem valós :) címbe bele is írtam.

a másikon pedig volt egy elég csúnya lila folt a lábamon és mivel a kép oda vonzotta a tekintetet, leretusáltam onnan. de szerintem ez nem olyan nagy szám, nem csapok be vele senkit, hisz' 3-4 nap és nyoma sincs :)

ez volt a válasz a kérdésedre.

a magyarázatodra is reagálnék. nemértem miért kell közösségi oldalon látott emberekkel találkozni. biztos megvan az oka, nem kell megmagyarázni :) de számolj azzal, hogy ilyenkor ennek megvan az esélye...

2010. nov. 27. 17:57
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nincs photoshopom, csak Paintem, de amikor azzal rajzolok magamnak szemüveget, senki sem hiszi el, hogy valós lenne :(
2010. nov. 27. 19:29
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

én csak szinezni szoktam fekete-feherre,de nem ugy h ne ismerjenek fel,vagy teljes mas legyek.

vagy esetle egy nagy pattit szoktam eltüntetni:D

amugymeg sokan raknak fel magukrol kamuképeket,csak hogy lajkoljak a kepeiket stb.

15L

2010. nov. 28. 20:04
 15/21 anonim ***** válasza:
ha az nagy szerkesztés, akkor a fényt módosítom és a hátteret max :D
2010. nov. 28. 20:58
 16/21 anonim ***** válasza:

Nem szoktam

18 f

2010. nov. 30. 10:18
 17/21 anonim válasza:
anno kis pots "nekemeset" (kapta az ivet) de végigkarmolta az arcomat) utána valami képen azt re letusáltam de anyi volt:) hét mulva már valoslett a kép
2010. nov. 30. 10:43
 18/21 anonim ***** válasza:
Én szoktam, de csak mert nem vagyok fotogén, holott amúgy szép az arcom. Élőben egyszerűen szebb vagyok, mint képeken és nem akarom, hogy egy olyan kép, amin mondjuk túl karikásnak tűnik a szemem, másoknak ne tetsszen, ha amúgy meg tetszenék.
2010. nov. 30. 11:29
 19/21 anonim ***** válasza:
Nekem pont az a bajom, h képeken kevésbé vok ronda, mint élőben, pedig semmi ilyet nem használok. Képről még 1-2 lánynak bejövök, aztán ha találkozom vkivel, akit neten ismertem meg, mindig lekoptatnak.
2010. nov. 30. 11:36
 20/21 anonim válasza:

Én is ismerek egy ilyen csajt!! Az ex pasim ex barátnője :D Mesélte hogy tök tetszett neki képeken amiket küldött magáról :D Szép fekete haj, nagy barna boci szemek, gyönyörű bőr... :D

Aztán jött a hideg zuhany mikor találkoztak:)

Bizony ő is szerkesztette a képeit! Amúgy szerintem se szép dolog.. Vagy ha már mindenáron szerekszti a képeit valaki akkor küldjön magáról eredetit is :)

2010. nov. 30. 11:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!