Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebookon vagy iwiwen szoktatok magatokról photoshoppos képet kitenni, hogy kiretusáljátok hibákat? (többi lent)
Figyelt kérdés
Képzeljétek el egy csajjal megbeszéltem egy találkát iwiwen, és amikor taliztunk élőben egész másként nézet ki mint a képen, kitörölte a ráncait nem is értem ebbe a korba miért van neki, a fogát is összehuzta mert szétállt neki és még sorolhatnám. A másik elég dilis volt a csaj többé nem fogok vele talizni. De minek kell photoshopolni?2010. nov. 27. 17:30
21/21 anonim válasza:
Csak iwiwen vagyok fent, ahol kb 9-10 képen van fent. Némelyiken végeztem photoshoppal apróbb korrekciókat: pl. vörös szem eltüntetése, vagy ha árnyékban készült, akkor egy kicsit világosítottam rajta. De az agyonretusált kép az már nem a valóságot mutatja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!