Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válni akartam de terhes lett a feleségem. Tenni fogom a kötelességem de hogy nyomjam el az érzéseimet?
Négy éve vagyunk házasok, de egyre menthetetlenebbnek éreztem az egészet. Nem vagyok boldog. Hiába beszéltem többször a nejemmel, csak állunk a langyos vízben. Ő irányít meg az anyja. A nejem pár hónap után otthagy minden munkát. Itthon néha főz valamit, hetente egyszer, inkább az anyjától hoz kaját vagy rendel. Többször főzök én, takarítani is én szoktam, pedig hol éjjel hol nappal dolgozom. Szex jó ha másfél havonta, olyan is.. Esküvő után teherbe esett de elvetélt. Emiatt és hogy azóta nem sikerült gyerek összetört és pszichológushoz jár. Nem akartam fájdalmat okozni a válással. De felbukkant a volt barátnőm akit nagyon szerettem. Megmondta hogy ő nem akar nős férfi szeretője lenni de rábeszélni sem a válásra. Benne is és bennem is előbukkantak régi érzelmek. Szeretne gyereket és belegondoltam, hogy ha nekünk lenne közös gyermekünk… boldog voltam a gondolattól.
Kezdtem összeszedni magam m, hogy beszéljek a nejemmel, erre pár napja közölte, hogy babát vár.
Lesokkolódtam. Persze örülök neki, de mégsem vagyok teljesen boldog. Sajnálom szörnyen hangzik, de valahol csalódott vagyok. Persze nem mondtam semmit végül a nejemnek. Mellettük maradok. A volt barátnőmnek is elmondtam, aki gratulált majd elköszönt mert nekem ott lesz a családom. Végleg elvesztettem őt.
Szeretném az érzelmeimet minél jobban elnyomni és csak rájuk koncentrálni de félek, hogy rossz szájíz marad bennem
Innentől, hogy csak kis lépés hiányzott.
Abba pedig fájdalmas belegondolnom, hogy a volt barátnőm talál egy másik férfit és vele lesz közös gyermekük.
A nejemmel kár is beszélnem, eddig is felesleges volt. Tudom, hogy a gyerek nem old meg mindent de azért bízom hátha jobb lesz.
A kérdés nekem jobb lesz e lelkileg??
F 36

Biztos hogy nem kamuzik? És ha nem kamuzik biztos hogy a tiéd?
Egyébként szerintem helyre hozni a házasságot, de interneten nem kapsz erre vonatkozó konkrét tanácsot. El kell menj te is tanácsadásra, de a legjobb lenne ha ketten mennétek.

Ha már most szr az egész, akkor minek akarod még 20 évig "tenni a kötelességed"?
Amúgy nekem is ugyanilyen voltak a szüleim, 15 éves koromban lépett le apám, 2 hetente találkoztunk utána egyszer, folyamat azt hallgattam mindkét irányból, hogy mekkora szemétláda a másik szülőm, mert szrrá csalták egymást 15 évig, mivel a másikójukra emlékeztettem. Ne nyomorítsátok meg szerencsétlen gyereket.

Biztos, hogy ezt a kérdést egy felnőtt férfi írta ki?
Ne haragudj, de a stílusod, meg ezek a nagy szavak... mint egy tinilány, komolyan.
Ha a feleségedről most derült ki, hogy terhes, akkor ez azt jelenti, hogy az elmúlt hetekben bizony éltetek házaséletet. Ha válni akarsz a nejedtől, akkor minek szexelsz vele, pláne védekezés nélkül?? Így mindig benne van a pakliban egy baba, ezt azért tudhatod te is.

Két kérdésem lenne.
Hány hetes terhes a feleséged.?
Mikor bukkant fel régi nő?
Ha megtennéd, hogy válaszolsz, azért Te is másképp látnád a csalódottságid.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!