Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem szanaszét hagyja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem szanaszét hagyja a maszturbálás utáni törlő papírjait. Mit csináljak hogy rávegyem takarítson el maga után?

Figyelt kérdés
Már nem tudom hogy kèrjem meg őt hogy dobja ki maga után az elhasznált wc papírokat. A legbosszantóbb a zoknik. Ma 12 darab zoknit dobtam a kukába mert össze voltak száradva és bedobva az ágy alá. A home-officeában egy sarokba csak bedobálja a papírokat ami halmazba gyűlik már ott. Évek óta kérem dobáld már ki. Összeveszésig megy a dolog mire kidobja. Annyira gusztustalannak tartom hogy a hányás kerülget. Nem zavar hogy maszturbál mindenki szokott. Csak az hogy hetekig nem takarítja el és nekem kell. Ti mit csinálnátok hogy a férjetek végre megértse nem akarom ezt utána takarítani.
ma 17:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
Olyan retkessel mint a férjed nem maradtam volna és most nem kéne elválni tőle.
ma 17:03
 2/14 anonim ***** válasza:
77%
A nagy női igények, ugye? :DD Még egy ilyen alpári csövesnek is van felesége, szóval ne ríjatok incelek.
ma 17:05
 3/14 anonim ***** válasza:
52%

Fúj. Egyszer láttam rohadt ondót, fúúúj...

Ne mosd ki a zoknijait, majd ha elfogy a tiszta, akkor marad neki a beszáradt.

ma 17:07
 4/14 anonim ***** válasza:
24%
Tegyél a farkára erényövet. Akkor nem fog maszturbálni. Addig ne vedd le róla, amíg meg nem ígéri, hogy többet nem dobálja szét. És biztosítsd róla, hogy ha megint találsz egyet a földön, megint visszakerül rá az erényöv 1-2 hétre.
ma 17:08
 5/14 anonim ***** válasza:
12%
Valamit biztos tud a krapek,amivel behülyìtette a nőt,ez az amit az incelek nem tudnak
ma 17:11
 6/14 anonim ***** válasza:
62%
Ez undorító
ma 17:14
 7/14 anonim ***** válasza:
22%
gondolom lefekszik vele a nő,de az nem elég....és még az incelek a sexfüggők....
ma 17:16
 8/14 anonim ***** válasza:
58%
Amikor hozzámentél akkor nem láttad hogy ennyire igénytelen a fickó?
ma 17:27
 9/14 anonim ***** válasza:
18%

És ennyi recska mellett tud egyáltalán teljesíteni? Vagy olyan retekfészek minden téren hogy tulajdonképpen jobb is ha csak magában csinálja?

Mindkét esetben beraknék mindent a szekrényébe hogy ott bűzölögjön. És elkezdeném nem kimosni a cuccait és másik szobába mennék aludni.

ma 17:31
 10/14 A kérdező kommentje:
9-es azelőtt nem ilyen volt, retekfészekké vált lassan a 20 év alatt hogy együtt vagyunk.
ma 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!