Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem szanaszét hagyja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem szanaszét hagyja a maszturbálás utáni törlő papírjait. Mit csináljak hogy rávegyem takarítson el maga után?

Figyelt kérdés
Már nem tudom hogy kèrjem meg őt hogy dobja ki maga után az elhasznált wc papírokat. A legbosszantóbb a zoknik. Ma 12 darab zoknit dobtam a kukába mert össze voltak száradva és bedobva az ágy alá. A home-officeában egy sarokba csak bedobálja a papírokat ami halmazba gyűlik már ott. Évek óta kérem dobáld már ki. Összeveszésig megy a dolog mire kidobja. Annyira gusztustalannak tartom hogy a hányás kerülget. Nem zavar hogy maszturbál mindenki szokott. Csak az hogy hetekig nem takarítja el és nekem kell. Ti mit csinálnátok hogy a férjetek végre megértse nem akarom ezt utána takarítani.
ma 17:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
16%
Naponta 2x rám mászol, nem lesznek ilyem nyomok.
ma 17:36
 12/15 anonim ***** válasza:
12%
Talán szexelni kellene vele! Ilyen asszonytól mentsen meg az élet.
ma 17:48
 13/15 anonim ***** válasza:
52%
már bocsi de ez már nem csak igénytelenség,hanem bunkóság is, ha kérted rá hogy változtasson és semmi, és ha te nem vagy olyan és adsz magadra, akkor hagyd ott ,mert ez nem méltó hozzád semmilyen tekintetben.
ma 19:10
 14/15 anonim ***** válasza:
38%
Ez undorító ilyentől elvàlnék azonnal...
ma 19:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Hagyd el.
ma 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!