Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiábrándultam a nőkből! Úgy érzem soha többet nem fogok tudni szeretni, mert úgyis csak szenvedést okoznak. Elmúlik idővel, de mikor?
Ha az utcán látok egy szép nőt aki külsőre tetszene, egyből az jut az eszembe, hogy ő is csak kétszínű és gonosz.
Van itt valaki aki szintén így érez?
23f
Háttén ebben a kérdésben impotens vagyok.
Viszont, mint "IGAZI" gyakorta járok fehér ladával. Mert nem járhat minden IGAZI drága autóval...én már csak tudom, hiszen "AZ" vagyok!
Egyébként is, én ilyen alkalmakkor rendszerint inkognitóban vagyok. Ez az alkalmi viselet, éppen a lényeget, takarja. Ugyanakkor kényelmes, bár hónaljban szorít egy kicsit.
Tessék engem tovább keresni, már meleg-meleg (nem az basszus)...
Inkognitóban vagyok most is. Erről a viseletről bárhol megismersz, ha figyelsz...
Érthetően nem adhatom ki magam, hiszen akkor rögtön csinos hölgyek támadnának engem lefelé, és erővel férjül vennének...
Tessék engem keresni...nem feladni, keresni...
A válasz megírásának időpontja: ma 22:24
mondom én, hogy tudsz :) mára már nekem elég volt, mert holnap óvodába, de azért várom a bölcsességeket továbbra is. legalább gyűjtögeted a hasznos hozzászólásokért járó pontokat.
"hófehér jaguár odakinn vár, érted jöttem..."
Az egyetlen dolog amit az életről érdemes megtanulni, mindössze három szó:
"1. Mindíg
2. megy
3. tovább"
nekem is volt ilyen... most 25F vagyok. Az első, amely még általános iskolából ered, érettségiig tartott. Akkor találtam meg iwiwen, találkozni akartam volna vele... majd hirtelen válasz gyaránt mindössze annyit irt meg hogy "kopj le".
1 évig voltam beteg ettől, álmok dőltek össze.
A második is. Kedves, aranyos, majd megvolt az 1. randi, és jöttek a hazugságok "most nem érek rád most táncolok most dolgozok most".... most. Pedig az életemet tettem volna rá, hogy nem igy történik.
de mégsem vagyok a padlón! Énis megtanultam, hogy mindig van másik! Csak az idő ugyebár, meg a "mikor"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!