Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiábrándultam a nőkből! Úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiábrándultam a nőkből! Úgy érzem soha többet nem fogok tudni szeretni, mert úgyis csak szenvedést okoznak. Elmúlik idővel, de mikor?

Figyelt kérdés

Ha az utcán látok egy szép nőt aki külsőre tetszene, egyből az jut az eszembe, hogy ő is csak kétszínű és gonosz.

Van itt valaki aki szintén így érez?

23f

2010. nov. 14. 22:09
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
én is így érzek 2 éve :D azóta volt egy 3hetes 'kapcsolatom' nehezen ment, nem is tudtam beleszeretni rendesen...és én még mindig azt hiszem hogy sose leszek már úgy igazán szerelmes mert tartok tőle...
2010. nov. 14. 22:47
 22/38 anonim ***** válasza:
énis így érzek, csak a pasik kapcsán...eldöntöttem a csalódásaim után, h többé senkit nem engedek közel magamhoz...felszínes haveri viszony belefér, semmi több. és most így egész jól megvagyok, + nem sajnálom magam. minden 2. ember így jár, aki nem, az + oltári szerencsés 20/L
2010. nov. 14. 22:51
 23/38 anonim ***** válasza:
Nem szabad mindenkit olyan szemmel tekinteni mint akiben csalodtad (bar ezt most konnyu igy kijelenteni es nehez is ugy tekinteni de meg kell probalnod), meg kell tornod a jeget es nyitnod kell, lehet egy olyan szemellyel talalkoznal aki a nagy O lenne, de mivel a multon ragodsz igy elszalasztasz egy lehetoseget
2010. nov. 14. 22:52
 24/38 anonim ***** válasza:
100%

22 éves lány vagyok. Nekem 1 éve lett végleg vége az eddigi legkomolyabb kapcsolatomnak (2,5 év, eljegyzés, közös jövő terve), amire azt hittem SOHA nem múlhat el.

Próbáltam továbblépni egy idő után, de akikkel boldog lehettem volna mind leléptek. Majd minden ilyen új csalódás után visszaestem az komoly kapcsolatom siratásába. Mindig mikor valaki újra elhagyott azt gondoltam: "Ha VELE nem lett volna vége, már elvett volna, boldogan élnénk, és nem kéne új embereket megismernem és felkínálni a szívem, hogy összetörjék."

Majd én löktem el valakit ebben a savanyodott állapotomba. Majd még valakit.

Én is éreztem úgy rengetegszer, hogy innen már nincs tovább, soha nem lesz senkim. Volt, hogy ebben a szellemben csak egyéjszakás kalandokat kerestem, mert abban nem volt sérülési lehetőség. De azok se boldogítottak hosszan, sőt volt amelyik udvarolni kezdett, majd mikor én is kezdetem úgy nézni rá akkor dobott.

Nehéz...iszonyú nehéz.

De mégis próbálok arra gondolni, hogy minden új srcá, akit meg fogok ismerni egy új lélek, aki lehet, hogy az én Párom. És ha nem? Volt egy csomó klassz élményem, vagy pár jó éjszaka:P de a lényeg: egyet megtanultam MINDIG JÖN MÁSIK!!!

Ne adjátok fel Ti sem, az egyedül töltött időt fordítsátok magatokra, arra amit szerettek csinálni és ne hagyjátok besavanyodni magatokat, mert az tényleg a vég.

2010. nov. 14. 22:58
 25/38 anonim ***** válasza:

Hidd el elmúlik.

Néha még Én is gondolkozok rajta, de max 15 másodpercig és utána tökéletesen lesz@rom.

Valahol kicsit durván megváltoztam, ugyanis egy bunkó gyökér paraszt lettem, szarok a Nökre, nem érdekel, ha megbántom öket. A találkozó helyett találok jobb elfoglaltságot és elfelejtek szólni stb....

Ami a leg érdekesebb, hogy élvezik engem meg rajtuk kívül minden más leköt.

2010. nov. 14. 23:10
 26/38 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2010. nov. 15. 20:51
 27/38 anonim ***** válasza:
Jó neked! Sajnos én még kiábrándulni se tudok.
2010. nov. 30. 21:28
 28/38 A kérdező kommentje:
pontosabban?
2010. nov. 30. 21:34
 29/38 anonim ***** válasza:

Sziomio.

Háttőizé. Na. Szóval azvanhogy énvagyok az IGAZI. Csakizészóvalhogy titkolom. Várom nagytitokbanhogy valaki megtaláljon.

Jól elbújtam, tessék alaposan keresni engem, mert érdemes.Én márcsak tudom, mert én vagyok az IGAZI.

Ne tessék feladni, mert itt fogok én is megszáradni az ágyalatt.

2010. nov. 30. 22:02
 30/38 A kérdező kommentje:

Toplista - Szerelem, szex kategória

11. Helmet 2532

valamit nagyon tudhatsz kedves Helmet.

amúgy ez nagyon kedves szöveg, jót mosolyogtam :)jófej lehetsz :)

a helyzet az, hogy mivel ez a valóság az igazi nem az ágy alatt porosodik, hanem xy fa*szkalappal hempereg valahol. xy fa*szkalap aki az égről is lehozza a csillagokat, a szövegével! aztán amire kiérnek a diszkó elé, addigra már a piros sportautó már csak egy fehér Lada lesz...

2010. nov. 30. 22:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!