Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 20-30 közöttiek, vállalnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-30 közöttiek, vállalnátok a mostani helyzetben gyereket?

Figyelt kérdés
Régebben szerettem volna, de most 28 évesen már egyre kevésbé, bizonytalan sok minden ebbe a világban, meg párt sem találok hozzá.
tegnap 13:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert szegény családba születtem, semmilyen támogatást nem kaptam. Persze dolgzok és tanulok ezerrel, de örülök, ha az albérletet fizetni tudom...így nem merek bevállalni egy gyereket. Egyedül az mentene meg, ha találnék egy pénzes csávót, de nekem nincs gusztusom ahhoz, hogy pénz alapján válsszak párt (nem is vagyok elég szép hozzá), úgyhogy sajnos valószínűleg le kell mondanom a gyerekvállalásról. 28/N
tegnap 18:45
 12/16 anonim ***** válasza:

8.

Csak éppen a "jó keresztyén egyház" örökös börtönnel, élve elégetéssel és hasonlókkal jutalmazta az ókori módszerek bevetését. Ez nem a középkori Kína, ahol a szülő asszony simán megfojtotta a negyedik gyerekét, ha már a többi is éhezett (Édes anyaföld című regény), és senkit sem érdekelt.

Ha faluban van egy várandós nő, aztán a gyerek hirtelen eltűnik szülés után, az nagyon feltűnő egy nyugati típusú társadalomban.

Persze bevethetőek Pipás Pista módszerei, de azért is börtön járt, ha kiderült.

tegnap 19:10
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, inkább önmegvalósítok, így is örülök ha 40 évesen a helyemre fogok kerülni. Ha gyerek lenne borulna minden.
tegnap 19:27
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
12! De a hittelen csecsemőhalál vagy az "elvitte a köhöges" nos, az már nem volt feltűnő régebben...ma már a modern orvostudomány, oltasok, védőnői szolgálat, antibiotikumok idején már az.
tegnap 21:46
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem.

Elkezdtem összeszámolni a pro és kontra érveket. Nos, mellette semmi érvet nem talaltam. Szerete??? És ha nem fogjuk egymást szeretni? Mellettem marad? Soha nem kötnem magamhoz. Ellenben az elleve lista már a 25. pontnál tart és még tudnék írni.

ma 08:58
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem, de nem csak a mostani helyzetbe, én amúgy se akarok gyereket. :D

De ha akarnék, akkor se tudnám miből finanszírozni a jelenlegi helyzetben, meg nem is tudnám hova rakni, szóval szerencsésnek tartom magam hogy nem is vágyok rá.

ma 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!