Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is van így szingli nőként ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van így szingli nőként ?

Figyelt kérdés

Az utóbbi évben nagyon sokat kellett küzdjek hogy fennt tudjam tartani magam, meg a lakásom, dolgoztam es dolgozom, kivizsgálásra járok koncentrációs gondok miatt es nem marad se kedvem se időm ismerkedni.

Amikor meg is tettem régen nem tudtam mit kezdeni a pasikkal, akik semmit nem tettek hozzá az életemhez.

Ugyanúgy kellett küzdjek, egyedül es a gondjaim egyedül kellett megoldjam.

Így már prioritálom a dolgaim, a saját ügyeim mert rájöttem hogy az a fontos hogy a magam dolgait intézzem mert csak magamra számíthatok.

Nem melegít a kávémeghívás es az apró figyelmességek annyira, hogy ezért kapcsolatot tartsak fennt.

Úgy érzem hogy semmit nem érek ezzel csak töltöm az időm.

A szex sem vonz annyira így ilyen bájgúnárokkal akik ma itt holnap ott, mit lehet szeretni egy ilyen üreslelkű emberen ?

Így inkább egyedül vagyok szívesebben mert a bajban is egyedül vagyok. Es akkor jobb így tudok egy dolgot.

Nem, nem támogatót keresek, csak az utóbbi időben túl sok mindenen mentem át és túl egyedül voltam, jólesett volna kis emberség.

Most már ki se lehet robbantani ebből a kényelemből. Semmi kedvem kujtorogni pasik után.

50 felé közeledem

tegnap 20:15
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
79%

40:

Attól függ hány éves a kollégád és az új nője. Mert az elején hat az újdonság varázsa, van hév, aztán évek múlva lehet hogy ott is jönnek majd a problémák (nem biztos!). Főleg amikor a nő belép a klimaxos korba. Nem tehet róla, de neki is a feje tetejére fog állni a hormonrendszere. Persze lehet ezt kezeltetni, attól függ ki milyen típus, hajlandó e rá.

ma 10:40
 42/57 A kérdező kommentje:

A klimax sok esetben kifogás mert már mire jön a klimax addigra a kapcsolat is teljesen kiürül és rá lehet fogni mindent, sértődés nélkül, hogy a klimax miatt nem nedvesedik.

Nagy megkönnyebbülés. “Szeret a feleségem de klimaxol” mondja ilyenkor a legtöbb férfi.

A klimax annyit jelent hogy a szexben hamarabb jóllaksz, es nem kívánod már naponta, de a patnered ha jó a kapcsolat akkor kívánod. Es nedvesedsz is.

Az erekció és a nedvesedés hiánya egyértelműen a vonzalom hiányát mutatja, csak erre kiépült egy egész hazugságot fenntartó rendszer, hogy a gyógyszer az oka, a stressz meg a klíma meg hüvelyszárazság….

Ezek a “szexuálterapeuták” ebből élnek.

ma 11:12
 43/57 anonim ***** válasza:
0%

"Aki azt írja, hogy "jönni menni kell", ki kell virulni, fodrász, körmös", ja, igen, kellenének esztétikai kezelések magánklinikán (nem túltolva csak alig láthatóan) folyamatosan ismételve, edzőterem, miegymás...."

Tudod, bőven vidékről írok (300 km Bp-től). :) És képzeld, itt a faluban is lakik több körmös is, meg fodrász is! Meg masszőr, meg pedikűr, meg pillás. Tiszta hihetetlen! :) A megyeközpontban meg van jópár edzőterem is, de itt is be lehet kapcsolni a neten az edzőprogramot és az ingyen van! Az esztétikai kezelések az más tészta, de enélkül is ki lehet hozni jó dolgokat.

Lányok, elképesztően lehangoló amiket írtok! Ne már, hogy 50 évesen lemegy a roló! :D

ma 11:29
 44/57 A kérdező kommentje:
43 as, arra értette, hogy nincs rá pénze, mert egyedülálló. És igaz, aki egyedülálló, annak nincs ideje élni, gondolkodni, szeretni, magával foglalkozni, mert túlélési módban van …
ma 12:15
 45/57 anonim ***** válasza:
100%

Igen,lehangoló,csak tudod,nem mindenki kapott jó lapokat, tehát rendben van,hogy otthon tornázni ingyenes,ezt támogatom is,csak nem feltétlenül az lesz onnantól a prioritás,milyen új árnyalat kerüljön a hajamra, hanem hogy pèldául tudják tankolni,enni,csekket fizetni.

Nekem is vannak vègzettsègeim,mègis azt emeltèk ki konkrétan,aki jobban előadta magát.Hiába tanultam... szóval, nem azt mondom,hogy keseresdjünk meg,de nyilván maradjunk a földön.Vannak szerencsèsek,akik visszakapják az optimizmus,szèpsèg,tanultság, kedvesség honoráriumát,míg másokba pont az rúg bele, akinek a szeretetèt,idejét, figyelmét,munkáját adta.

ma 12:32
 46/57 A kérdező kommentje:

Így van 45 ös. A tapasztalat meg nem megkeseredettség, ha valaki felismeri hogy mi minden történt vele!

Ha beszélni mersz ezekről már rögtön rádnyomják, hogy besavanyodtál. Ami az én esetemben sem igaz mert pl 38 nak nézek ki… és adok magamra, amennyire lehet és erőm van rá.

Mert pont így van, ahogy írod, hogy nincs erőd azt találgatni, hogy milyen új árnyalat kerüljön a hajadra, mikor ott vannak a húsbavágó problémák, kell házbért fizetni, hűtőt feltölteni! Így igaz erre a tollászkodásra nemhogy idő nincs, hanem lelki erő nincs mikor minden rád van szakadva !

ma 12:58
 47/57 anonim ***** válasza:
0%

44

...és ugyanezt mondják azok a nőtársaink is, akik nevelnek otthon 2-3 gyereket, meg még a férjükről is gondoskodnak!

Akkor valami nagyon elrontott dolog lehet, ha egyedülállóként (én is az vagyok) hosszútávon sem fér bele olyan dolog, ami önmagad kényeztetéséről szólna! Ehhez néha tényleg nem kell egy olyan húha anyagi befektetés, csak nézőpont kérdése.

ma 13:41
 48/57 anonim ***** válasza:
100%

Pont ez az, hogy nem lement a roló, hanem végre fel!

Nem minden egyedülálló 40+ nő gyerektelen, egyébként. Nekem három van, kisiskolástól egyetemistáig. Jövünk, megyünk, igyekszem megadni nekik az élményekben gazdag gyerekkort (is).

Ezért sem akarok kapcsolatot. Nincs rá időm, se energiám, kedvem meg végképp nincs. Inkább megyek a kölkeimmel uszodába, kirándulni, kertészkedek, vendégeket fogadok.

Nekem a "férfimunka" sem okoz gondot, én is fel tudok fúrni egy polcot. De ott vannak a fiaim, meg ha nagyon kell a segítség, akkor van pár ismerősöm, aki segít pl költözködni, felhozni a hűtőt a negyedikre.

Melyik pasi lenne partner olyan kapcsolatban, ahol havonta egyszer, maximum kétszer van rá idöm? Vagy ha többet akar látni, akkor kénytelen elviselni a lármás családom, macskákkal együtt.

ma 13:45
 49/57 anonim ***** válasza:
43%

Egyèbkènt belefèrne,csak mint írtam,nem feltétlenül ez a fő prioritás nálam.

Ennek ellenére mindig ápoltan, csinosan jelenek meg,amúgy sportolok is,amúgy fodrászhoz is megyek,ha szükségèt érzem,megengedem magamnak a csinos ruhát,nem erről van szó.

Viszont lelkileg ott van az a teher, hogy csalódtál,és èrzed, hiába is borítanád az èleted a másikèrt,nem értèkelnè.

Ezt pedig a napi egzisztenciális és egyéb gondok mellett azèrt nehezebb kezelni, mint amikor az a legfőbb dilemmád,milyen színű legyen a körmöd,hova menj Spinningre, vagy melyik Mayo felsőt vedd meg...

ma 15:21
 50/57 A kérdező kommentje:
Így van 49 es, ezt csak az érti, aki egyedül élt és küzdött, hogy milyen ijesztő tud lenni szembesülni a kiadásokkal, es ez az egzisztenciális szorongás háttérbe nyomja a nőiesség megélését, mert aki szorong, vagy stresszelt a magára szakadtság miatt, az normi hogy nem a tinderre fog gondolni, ahhoz kell egy alaphangulat, ellazultság, nyugalom.
ma 15:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!