Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha megirom az exemnek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megirom az exemnek hogy meg akarok halni labilisnak fog gondolni vagy csak gyengenek?

Figyelt kérdés

Nem zsarolni akarom ezzel, csak ő azt hiszi nem oszinten szeretem ot es ezert is lett vege. Nem akarok elni...es hagyjuk azt hogy elmulik stb, en nem akarok nelkule elni.

Csak nem tudom ha megirnam neki mit gondolna hogy gyenge vagyok vagy azt hogy lelkileg labilis?

A kerdesre osszpontositsunk, nem fogok reagalni semmi bantasra

tegnap 10:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én is írtam hasonlót annak idején, talán nem szó szerint, de utaltam rá. Nem válaszolt, részéről végleges volt a szakítás. Nincs semmi értelme, hidd el. Most tényleg úgy érzed, hogy nem tudsz nélküle élni, de ez nem így van. El fog múlni, meglátod. Nekem kb. másfél évembe telt, mire túljutottam rajta, de ez azért volt, mert teljesen átadtam magam a bánatnak, ahelyett, hogy tovább léptem volna.
tegnap 19:42
 12/12 anonim ***** válasza:
Ne írd meg. Ez nettó érzelmi zsarolás és nagyon toxikus
ma 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!