Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Olyan mintha egy lónak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Olyan mintha egy lónak beszélnék" mondata után nem akarok vele beszélni, eltúlzom vagy ez tényleg nem volt szép?

Figyelt kérdés

Igazabol hogy mi miatt mondta az mindegy az a lenyeg azt mondta nekem hogy "semmit sem tudsz megerteni mintha egy lonak beszelnek na szia"

Mikozben azon vagyok mindig hogy megertsem ot, es egy rossz szot sem szolok neki.

Es ilyen mondatot kapok. Nagyon rosszul erzem magam azota, es azon gondolkozok ha ilyet mondd nekem most, mi lesz kesobb?

Ez a mondat nekem nagyon rombolja az onbizalmam most...es azt erzem csalodtam benne hogy ilyen ki tudott mondani, es nem akarok vele beszelni.

Es ha valami nagy veszekedes kozepette mondta volna még oké, de nem veszekedtunk kedves voltam vele és ugy kaptam ezt. En sosem bantom ot de o egyre jobban.

jan. 28. 13:09
A kérdező szavazást indított:
Eltulzom ezt
Nem szep
13 szavazat
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja és azóta ő irt nekem de ugy mintha semmi sem tortent volna. Szerintem lelkiismeretfurdalasa van. Megbeszélni sem lehet vele semmi olyat ami nekem rosszul esik, szoval még emiatt is megrosszabb. Mintha nekem nem lenne lelkem.
jan. 28. 13:10
 2/6 anonim ***** válasza:
25%
Nyilvan nem erted amit mondani akar, idegesito tud lenni. Kerd meg magyarazza el ugy hogy ertheto legyen
jan. 28. 13:18
 3/6 anonim ***** válasza:
83%

Nem vagytok egy hullámhosszon. Te igyekszel, majd beleszakadsz, ő is igyekszik a maga nyelvén elmondani, de sajnos nem érted.

Mondjuk a kontextust is jó lenne ismerni, mert azért van az a szint, amire azt mondom, hogy nem kéne megalázkodnod. Pl a gyerekes hisztiket miért neked kéne megértened? Főleg ha a kínos dolgokról beszelni se óhajt.

jan. 28. 13:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem leírhatnád pontosan melyikőtök mit mondott és milyen helyzetben. Valamint az esetleges mellékkörülményeket is. Utána jobban meg lehetne ítélni.

Mondjuk én inkább azt szoktam mondani, hogy "olyan, mintha a falnak mondanám". Ez kb. ugyanaz, de kevésbé bántó, mert nem lóhoz hasonlítom a másikat, hanem falhoz.

jan. 28. 13:23
 5/6 anonim ***** válasza:
76%

Tudom hogy kellemtlen, neki is az, de hagyd egy kicsit ezt a kapcsolatot, majd kiforrja magát. Tulajdonképpen minden azon múlik, hogy ő elfogad e ilyennek amilyen vagy, vagy sem. Ha értelmes ember, és amúgy minden más működik köztetek, akkor nem fogja annyiban hagyni, és elfogad ilyennek. Érezni fogod ha ez zavarja, vagy direkt bánt. Akkor ott kell hagyni.

Én ilyenkor azt mondanám neki, hogy neki is vannak hibái, szokatlan dolgai, csak nem teszem szóvá, mert nem szeretném megbántani, vagy kellemetlen légkört teremteni.

Észre fogod venni ha túllépett ezen a dolgon. Sok múlik azon, hogy te ezt a helyzetet hogyan kezeled.

jan. 28. 13:29
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

”Igazabol hogy mi miatt mondta az mindegy az a lenyeg azt mondta nekem hogy "semmit sem tudsz megerteni mintha egy lonak beszelnek na szia"„

Ne haragudj, de én így nem tudok választ adni. Egyáltalán nem mindegy, hogy mire mondta. De ha boldogtalan vagy akkor szakíts.

jan. 28. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!