Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért furcsa, ha 30 évesen sosem éltem klasszikus párkapcsolatban, és mindig egyedülálló akarok maradni? 29/F
Figyelt kérdés
dec. 1. 09:58
2/7 anonim válasza:
Nem furcsa, dehogy. Erre vagy képes, és kész. Miért is erőltetnéd azt, amire felkészületlen és éretlen vagy? Csak pofára esés lenne a vége. Jól csinálod, hogy a kódolt kudarcot elkerülöd.
3/7 anonim válasza:
Mert mindenkinek kérdés, kérés nélkül az orrár kötöd és utána még te érzed magad megsértve, ha nem egyezik a véleményük a tieddel.
4/7 anonim válasza:
Attól függ. Ha egyszerűen ilyen a személyiséged, azt nem találom gáznak, nem mindenki ugyanolyan.
Engem azért köveznek meg folyton, mert nőként nem akarok gyereket...
Sokban függ, milyen a személyed. Az okok, miegyebek.
5/7 anonim válasza:
"Miért furcsa, ha 30 évesen sosem éltem klasszikus párkapcsolatban, és mindig egyedülálló akarok maradni?"
Mert a veled egyidős emberek 90 %-ának volt már klasszikus párkapcsolata, a maradék többsége is valamikor az addigi élete során akart volna párkapcsolatot csak nem jött neki össze, szóval te abba a maradék 1-2 %-ba tartozol, akinek soha nem is volt és soha nem is akart. Egyszerűen azért furcsa, mert nagyon nem szokványos.
6/7 anonim válasza:
5# de ezt nyilván ő is tudja, csak kell neki az 5perc hírnév
7/7 anonim válasza:
Miért lenne furcsa. Isten ments, hogy úgy nősülj, hogy belerángatnak egy házasságba, mert jön előre a gyerek! Erre nagyon vigyázz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!