Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van más is aki nem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van más is aki nem akar gyereket? Ha igen akkor mi az oka?

Figyelt kérdés
Régebben mindig úgy voltam hogy egyszer lesz gyerekem, 30 hoz közeledve már másképp látom a dolgokat. Egyrészt marha nehéz párkapcsolatot találni főleg normálisat. Másik meg hogy az élet nem olyan egyszerű mint régebben gondolom, pl munka mellett alig van szabadidőm, energiám. El sem tudom képzelni hogy másoknak a mai világban hogy jut idő, energia, pénz egy gyerekre.
ma 15:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem te vagy az egyetlen, aki így vélekedik.

Azért nem szeretnék, mert félek a fájdalomtól, ami a szüléssel jár, valamint a kialvatlanságtól.

ma 18:17
 12/14 anonim ***** válasza:
76%

1000 oka van

Szorongás

Kényelem

Aludni akarás

Nem szeretem a gyerekeket

Nem akarok szülni

Nem vágyom a saját gyerekre

Rossz apakép

Rosszul vagyok a szagoktol

Nem bírom a bőgést hallgatni

ma 18:23
 13/14 anonim ***** válasza:
85%
Gyerek nélkül lehet élni. Könyv/manga olvasás, film/sorozat nézés, zene hallgatás, biciklizés/rollerezés/görkorcsolyázás/futás/sétálás, különféle rendezvényekre járni..stb
ma 18:31
 14/14 anonim ***** válasza:
Alapból nem jönnek be a kölykök. (F42)
ma 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!