Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más is aki nem akar gyereket? Ha igen akkor mi az oka?
Figyelt kérdés
Régebben mindig úgy voltam hogy egyszer lesz gyerekem, 30 hoz közeledve már másképp látom a dolgokat. Egyrészt marha nehéz párkapcsolatot találni főleg normálisat. Másik meg hogy az élet nem olyan egyszerű mint régebben gondolom, pl munka mellett alig van szabadidőm, energiám. El sem tudom képzelni hogy másoknak a mai világban hogy jut idő, energia, pénz egy gyerekre.ma 15:56
11/14 anonim válasza:
Nem te vagy az egyetlen, aki így vélekedik.
Azért nem szeretnék, mert félek a fájdalomtól, ami a szüléssel jár, valamint a kialvatlanságtól.
12/14 anonim válasza:
1000 oka van
Szorongás
Kényelem
Aludni akarás
Nem szeretem a gyerekeket
Nem akarok szülni
Nem vágyom a saját gyerekre
Rossz apakép
Rosszul vagyok a szagoktol
Nem bírom a bőgést hallgatni
13/14 anonim válasza:
Gyerek nélkül lehet élni. Könyv/manga olvasás, film/sorozat nézés, zene hallgatás, biciklizés/rollerezés/görkorcsolyázás/futás/sétálás, különféle rendezvényekre járni..stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!