Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolsz arról ha egy 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz arról ha egy 30 körüli nő sosem akar gyereket?

Figyelt kérdés

ma 11:24
A kérdező szavazást indított:
Álmom egy ilyen nő, én sem akarok sosem
Semmit
Semmi rosszat de ha választani lehetne akkor olyan nőt választanék aki akar
Megvetem az ilyet, nőszámba sem veszem
35 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%

Semmit, abban sem vagyok biztos, hogy én akarok-e valaha. Van éppen elég problémám így is.

25/F

ma 11:28
 2/16 anonim ***** válasza:
88%
Nő vagyok, de ha férfi lennék, nem választanám ezt a nőt, mert én szeretnék gyereket. Ez szerintem egy elég érthető szempont. Neki sem enge kellene választania.
ma 11:29
 3/16 anonim ***** válasza:
83%
Csak ilyen nőt választok. 20/F
ma 11:35
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, mert én sem vagyok biztos abban, hogy szeretnék-e. Az, hogy vállal-e gyereket az ember vagy sem, magánügy.
ma 11:44
 5/16 anonim ***** válasza:
85%
33 vagyok, teljesen megértem, nem szeretem a gyerekeket
ma 11:48
 6/16 anonim ***** válasza:
91%
Azt vetem meg aki emiatt megveti.
ma 11:52
 7/16 anonim ***** válasza:
78%
Nagyon jól teszi, hogy nem vállal hogyha nem akar. Ne hallgasson másokra, ne befolyásolja a társadalom mert valószínűleg megbánná a gyerekvállalást és a gyerek szenvedne a legjobban. Nagyon értékelendő, hogy megvan a magához való esze!
ma 12:02
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
Azt, hogy ez már általános női hozzáállás. Különben nem járna minden 30+lejtmenetben lévő nő 16-20 éves jó genetikàjú tinifiúkkal.
ma 12:05
 9/16 anonim ***** válasza:
79%
Én is 30 éves nő vagyok aki nem akar gyereket, szóval teljes mértékben egyetértek. :D
ma 12:12
 10/16 anonim ***** válasza:
74%

#9-es vagyok,

A privátra: igen, "szeretnék" férjet, 2025-ben lesz esküvőnk a vőlegényemmel.

ma 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!