Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi esélye van egy 30 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélye van egy 30 év körüli férfinak olyan nőt találni aki nem akar gyereket sosem?(tehát a nőnek nincs gyereke és nem is akar a jövöben)

Figyelt kérdés
2020. aug. 18. 11:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ez nem korfüggő. Sok olyan nő van aki nem akar gyereket.
2020. aug. 18. 12:20
 2/16 anonim ***** válasza:
23%
Azoknak meg kutyáik s macskáik vannak...
2020. aug. 18. 12:24
 3/16 A kérdező kommentje:

Úgy értettem hogy ne legyenek állataik sem amiket bent tartanak a házba(kutya,macska, bármi ami szőrős).

Undorodom az állatoktól és gyerekektől is.

2020. aug. 18. 12:29
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne úgy keress, hogy ne akarjon gyereket, hanem randizzatok és kiderül mik a szándékai, ha nem tetszik, nem folytatjátok és ennyi. Elég nehéz egy olyan te korosztályodbeli nőt találni, aki ezt előre tudja, eldöntötte már végleg, sok esetben a szerelem felülír mindent.
2020. aug. 18. 12:31
 5/16 anonim ***** válasza:
76%

3

S mi lesz, ha az ő "borzasa" szőrös, utálod? :DDD

Vegyél pár tevéért a turbánosoktól valami rabszolganőt, egyszerűbb.

Amelyik nem tart valami állatot, az öngyi lesz vagy idegbeteg...

2020. aug. 18. 12:33
 6/16 A kérdező kommentje:

Én sem tartok állatot mégsem voltak még öngyilkos gondolataim és nem is vagyok idegbeteg :D

4-es igazad lehet ezt fogom csinálni

2020. aug. 18. 12:38
 7/16 anonim ***** válasza:
8%
Általában a fiatal nők szexuális célból tartanak kisállatot, ezt ne feledd. Amúgy rossz a kérdés, mivel sajnos egy nőnek nincsenek határozott gondolatai, tervei. Most azt mondja hogy sose akar gyereket, aztán fél év múlva meg teherbe rakatja magát valakivel.
2020. aug. 18. 12:43
 8/16 anonim ***** válasza:

6

De nő sem vagy kérdésed szerint;)

Potyán randizgatnál 20x akár, mire kiderül a nagy terved neki s az övé?

Elég undorító mások idejét rabolni ennyire...

2020. aug. 18. 12:47
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

4

Én inkább azt választanám, hogy az elején már nyílt lapokkal játszanék. A nők többsége még mindig akar gyereket, így sokkal nagyobb esélyei vannak belebotlani egy gyermeket akaró nőbe. Nagyon sok energiája el fog menni a kérdezőnek, hogy olyan nőkkel randizik, akiknél a rajtvonalhoz sem állhat a tervei miatt. Nem beszélve arról, hogy mi van akkor, ha egy olyannal találkozik, aki nagyon megtetszik neki és ellen kell állnia neki, mert nincs közös jövő? Felesleges, könnyen elkerülhető szenvedés.

2020. aug. 18. 13:04
 10/16 anonim ***** válasza:
83%
Csak az a baj, hogy a randiig nem fog kiderülni, vagy addig amíg nem járnak. Persze tervek vannak és ezt a másik tudtára hozzuk már ezelőtt, de egy kapcsolatban vagy randin fordulhat a kocka,nőknél meg naponta változhat a program.
2020. aug. 18. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!