Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélye van egy 30 év körüli férfinak olyan nőt találni aki nem akar gyereket sosem?(tehát a nőnek nincs gyereke és nem is akar a jövöben)
Úgy értettem hogy ne legyenek állataik sem amiket bent tartanak a házba(kutya,macska, bármi ami szőrős).
Undorodom az állatoktól és gyerekektől is.
3
S mi lesz, ha az ő "borzasa" szőrös, utálod? :DDD
Vegyél pár tevéért a turbánosoktól valami rabszolganőt, egyszerűbb.
Amelyik nem tart valami állatot, az öngyi lesz vagy idegbeteg...
Én sem tartok állatot mégsem voltak még öngyilkos gondolataim és nem is vagyok idegbeteg :D
4-es igazad lehet ezt fogom csinálni
6
De nő sem vagy kérdésed szerint;)
Potyán randizgatnál 20x akár, mire kiderül a nagy terved neki s az övé?
Elég undorító mások idejét rabolni ennyire...
4
Én inkább azt választanám, hogy az elején már nyílt lapokkal játszanék. A nők többsége még mindig akar gyereket, így sokkal nagyobb esélyei vannak belebotlani egy gyermeket akaró nőbe. Nagyon sok energiája el fog menni a kérdezőnek, hogy olyan nőkkel randizik, akiknél a rajtvonalhoz sem állhat a tervei miatt. Nem beszélve arról, hogy mi van akkor, ha egy olyannal találkozik, aki nagyon megtetszik neki és ellen kell állnia neki, mert nincs közös jövő? Felesleges, könnyen elkerülhető szenvedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!