Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz arról ha egy 30 körüli nő sosem akar gyereket?
Én pontosan ilyen társat keresek, viszont mindig olyanokba botlok, akik több gyereket is szeretnének.
Nekem azért tetszik, ha valaki nem szeretne, mert ebből azt látom, hogy nem a gyerekvállalás a főcélja a kapcsolatnak, hanem a társ. És jobban van bizalmam egy ilyen nőhöz, mert nem arra kell a férfi, hogy a babaprojekthez asszisztáljon, hanem társként szeretne hozzá kapcsolódni, és az "együtt" megélése a fontos. Szóval nekem álmom az ilyen nő. De sajnos ritka.
Okos nő
Az egyetlen és a legjobb döntés
Elvenném feleségül. Én sem akarok gyereket, ezért hagytak el az eddigi partnereim. És ezért vagyok egyedül.
Állítólag egyre több nő van aki nem akar gyereket, de nekem valahogy sosem sikerült ilyet kifogni.
36 /f
Semmit. Feleségem se akart 30 évesen, akkor még nem ismert engem. Sőt, mikor összejöttünk azt mondta, hogy nem akar. Aztán most mégis van 2 gyerekünk.
Jó partnert mellett változhat a vélemény.
Egeszsegere
Nem igazan van kozom hozza h egy random no akar e vagy sem. Ha o ugy erzi jol magat akkor rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!