Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiban gyerekkori szegénység...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiban gyerekkori szegénység miért okozza azt, hogy nem akar gyereket, családot?

Figyelt kérdés

Azt a magyarázatot mondta nekem, hogy egész gyerek-, és fiatalkora bizonytalanságban, éhezéssel, stresszben telt, soha nem voltak nyaralni, soha semmit nem kapott meg.

Mondtam neki, hogy most már ezeket majd megadhatod a saját leendő gyerekeidnek.

Aztmondja hogy ő ebben nem érti a logikát.

Az neki miért volna jó? És hogy nem kell neki ez a stressz és felelősség ami egy családdal jár, bőven rá volt pakolva rengeteg felelősség gyerekként aminek nem kellett volna és hogy most végre olyan jó ez a nyugalom és biztonság amit megteremtett magának.

dec. 31. 09:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%

Nem mindegy mi az oka? Ha azt mondja nem akar, kutya kötelességed felfogni.

Akire gyereket erőszakolnak akarata ellenére, az rossz szülő lesz.

Miért akarsz a gyerekeddel kib*szni, megfosztani attól, hogy legyen apja?

dec. 31. 09:39
 2/11 anonim ***** válasza:
48%

Nem mindenkinél okoz ilyet. Okozhat, de nem szükségszerű.

Keress te többet, vállald te az anyagi szükségletek megteremtését, neki ne legyen ilyen felelőssége, és akkor meg van oldva a dolog.

dec. 31. 09:40
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
Ezen mit nem értesz? Hiába él most jól, tudja, hogy bármi történhet, ami miatt elszegényedtek és a gyerekének olyan sz.r gyerekkora lenne, mint neki volt, ezért nem vállal. Valószínűleg olyan nagyon egyébként se akarna. Ez van, nincs jövőtök.
dec. 31. 09:44
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

Általában az érzelmi nyomorékok fogják minden másra, miért antiszociálisak, utálják a gyereket, házasságot, felelősséget, kötelezettségeket.

Ehhez megtalálják a saját táborukat, ahol erősítik egymásban, milyen ügyesek, és szuper életük van.

A családosokat, meg gyerekeseket zsigerből gyűlölik.

dec. 31. 09:50
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

A nehéz gyerek kor.

Rá néznek a gyerekemre és folyton vissza jönne.

Kösz de nem.

dec. 31. 09:55
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert tudja, mi az a nélkülözés, így nem feltétlen akar a másiknak rosszat.l
dec. 31. 10:16
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ki akarja élvezni azt, amiért megdolgozott magának. És teljesen meg is értem. Hogy hosszú évekig tartó szenvedés nélkülözés után nem az az első neki, hogy jó, akkor szüljünk egy gyereket, és adjak mindent neki. Meg még pluszfelelősségvállalás, amikor valszeg ebből állt végig az élete.
dec. 31. 10:18
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Légyszi, ne erőltessük senkire a gyereket. Így készülnek a döbbent egyedülálló anyák. Nem akar, és kész, erre nem kell alapból több magyarázat. Mégis elmondta, hogy neki a gyerekkori szegénység egy ok a (feltételezem) sok közül.
dec. 31. 14:02
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem felesleges magyarázkodnia, neked pedig nem kell őt meggyőznöd semmiről. Fogadd el, hogy nem kell neki pulya és lépj tovább!
jan. 1. 00:27
 10/11 anonim ***** válasza:

Nő vagyok, szar gyerekkorral, még szarabb kamaszkorral, szerinted akarok gyereket?

Örülök, hogy végre magamra költhetem a pénzemet, végre elmehetek utazni, van saját magamra időm, senki nem szabja meg, mikor mit csináljak (egy gyerek ezt teszi), nem ossza be az időmet, és sorolhatnám.

Miért kellene feladnom önmagam újabb 18-20 évre? 😁 Kösz, nem.

Kérdező, hogyha te valami nője vagy-lennél, hagyd ott, mert minimális megértés sem szorult beléd.

jan. 1. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!